Gå til sidens hovedinnhold

- Ville hatt godt av å bli her

Men Odd er forberedt på å selge Bentley, som skal ha nektet å trene med klubben på mandag.

Mandag meldte avisa TA at Chukwuma Akabueze - eller Bentley, som han er bedre kjent som - nektet å trene med Odd Grenland, fordi nigerianeren ønsket seg bort fra skiensklubben.

- Bentley nekter å komme på trening. Det han gjør nå er ikke bra. Han har kontrakt med oss i ett år til. En spiller kan ikke holde på slik, sa Odd-trener Dag Eiliv Fagermo til TA, mens spillerens agent Atta Aneke hadde en annen versjon å fortelle:

- Bentley ga beskjed til Tore Andersen om at han ikke kom på trening mandag på grunn av sykdom. Bentley er tilbake på trening tirsdag, sa agenten.

- Ønsker å beholde ham
Til Nettavisen bekrefter styreleder i Odd Grenland, Tore Andersen, at Bentley er på vei vekk fra klubben.

- I utgangspunktet ønsker vi å beholde Bentley og forlenge kontrakten hans. Men verden er slik at når spilleren ikke ønsker det, må vi eventuelt se på et mulig salg, sier Andersen.

Han har snakket med agent Atta Aneke på mandag, men vil ikke si mye om spillerens påståtte «streik».

- Agenten sier at Bentley kommer på jobb i morgen, forklarer styrelederen, som altså helst ser at nigerianeren forblir i Odd Grenland ut sesongen.

- Jeg tror han hadde hatt godt av å spille også denne sesongen for Odd, men når han selv er opptatt av å komme seg ut er nok sjansene for at vi får et godt bud til stede.

Ikke hørt mer fra Egypt
I januar ble det kjent at Odd Grenland hadde mottatt et bud fra den egyptiske storklubben Al-Ahly, uten at det har ført til noe mer konkret for overgangsplanene til Bentley.

- De sa de var interessert i å komme med et bud, og kom også med et bud. Men vi sa at hvis det skulle være interessant, måtte de høyne det. Dette var mest aktuelt i romjula, og etter det har vi ikke hørt noe mer, forteller Andersen.

Som avviser at klubben nødvendigvis lar Bentley forsvinne nå, for å motta overgangspenger før spillerens kontrakt løper ut etter 2011-sesongen.

- Ikke nødvendigvis, nei. Når vi skrev avtalen med Bentley, ville vi ha ham disse årene. Husk at han bare er 21 år, han er ikke veldig gammel, mener Tore Andersen.

Bentley debuterte for Odd i 2007, og har scoret 19 mål på 67 kamper for skiensklubben.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken