Gå til sidens hovedinnhold

– Ville IKKE kjøpe cupfinalen

– Vi ville ikke kjøpe cupfinalen, men Oslo Volley ville selge den dyrest mulig, sier sportslig leder Torgeir Vølstad i UiS Volley.

Stavanger: Vølstad reagerer på uttalelsene til John Walstad i Oslo Volley i Lokalavisen.no hvor han sier at UiS Volley ville kjøpe lørdagens cupfinale for 55 000 kroner.

LES SAKEN: – Ville kjøpe finalen for 55.000 kroner

– Poenget er at vi inviterte til et samarbeid. Vi ville ikke kjøpe finalen, men vi kunne lage et arrangement i Stavanger med tv-sendt kamp og fullstappete tribuner - som ville generere penger til begge klubbene. Men det ville ikke Oslo Volley, sier Vølstad.

– Hva synes du om det?

– Jeg synes det er trist for volleyballen. Vi ønsket å få til noe for norsk volleyball, men dessverre gikk det ikke slik, sier Vølstad.

Uforståelig

I en mail til Lokalavisen skriver Vølstad:

«Dessverre opplevde vi at Oslo Volley ville ”selge cupfinalen”, og først ville de ha hele 150.000–180.000 kroner for å flytte kampen, slik Volleyballforbundet også ønsket at vi skulle bli enige om.

At Oslo takket nei til 55.000 kroner i rene penger og inntekter fra hallreklame på minst 40.000 kroner, samt muligheten for mer – av et budsjett der UiS Volley ikke ville sitte igjen med noe – er Oslo Volleys valg.

Men vi stusser nok litt over deres markedsforståelse når det gjelder tv-eksponering av både klubben og draktsponsorer.

Uansett er det synd at norsk volleyball går glipp av en tv-sendt cupfinale. Det mener også en del andre og mer kyndige folk rundt om.

Favoritter

Finalen spilles lørdag klokken 16 i F21 på Helsfyr, og det er ikke noen tvil om at jentene fra Stavanger er favoritter.

– I en normal kamp hvor alle er på plass, så er vi best. Men vi har mange unge spillere, go en finale er noe spesielt, sier Vølstad.

UiS Volley satser friskt, og har en god stall med mange høye spillere.


– Vi kan slå over Oslo Volley, men server de kanonbra kan vi få trøbbel. Da må vi jage ballen på egen halvdel, og får ikke utnyttet angrepsvåpenet vårt, sier Torgeir Vølstad.

LES OGSÅ: Skal klå Stavanger

PS! UiS Volley har bare tapt to sett i serien, og har ikke tapt en kamp mot norske lag siden det ble 1-3 tap mot Koll 16. januar 2010.

Reklame

Gjør kupp: Sportsbutikkene tømmer lagrene for vintervarer