RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ville ikke si noe om Anelka

(Foto: Scanpix)
Chelsas manager strålte etter cupavansementet. Men Nicolas Anelka ville han ikke si noen ting om.

CHELSEA-QPR 1-0:

Anelka var ikke engang med i Boltons tropp som møtte Sheffield United lørdag kveld (tap 0-1), og slikt skaper ikke uventet spekulasjoner. Særlig i disse dager, når det ene overgangsryktet avløser det andre.

Nicolas Anelka har vært koblet til Chelsea i engelsk presse de siste dagene, men foreløpig er ingen overgang i boks. Naturlig nok ville pressen da vite Grants syn på saken etter lørdagens oppgjør, men det ble ikke mye å skrive hjem om.

Hyllet spillerne
- På grunn av alle skadene og alt annet, så tenker vi på alt mulig. Men det er ikke noe nytt å melde foreløpig, var alt han ville si.

Selv om det ikke ble mer enn 1-0 over Queens Park Rangers, og selv om målet ble besørget av QPRs målvakt Lee Camp, så tok ikke det vekk noe av gleden over å være videre i cupen for den israelske manageren. Etter kampen var han mest opptatt av å hylle sine spillere for å levere en utmerket profesjonell jobb.

- Det var en typisk cupkamp. Vi gjorde jobben vår, det er det som teller for meg. Vi er videre til neste runde. QPR spilte taktisk godt. De spilte smart og ga oss ikke mye rom. Kampen var akkurat som forventet. Vi hadde ballen mest, og de forsøke å score på dødball. Men i cupen så handler det om å gjøre jobben, og det klarte vi, oppsummerte Grant overfor pressen etterpå.

Grant var ekstra fornøyd med tredjekeeper Hilario, som har gjort det bra i skadefraværet til Petr Cech og Carlo Cudicini.

- Han er tredjekeeper her, men han gjør alltid jobben sin. Han er veldig profesjonell og en glimrende keeper. Vi er heldige som har ham som tredjekeeper, skrøt Grant.

Mister fire spillere
Både Cudicini og Cech er trolig tilgjengelige igjen til tirsdagens semifinale i ligacupen mot Everton.

Det er ikke trioen Didier Drogba, Michael Essien og Salomon Kalou. Samtlige reiser sørover for spill i Afrikamesterskapet. Drogba spilte for øvrig for første gang på over en måned da han kom inn i 2. omgang. Ivorianeren ble kneoperert i forrige måned.

John Obi Mikel skal også delta i Afrikamesterskapet, men det kan hende Nigeria lar han spille tirsdagens kamp før han slutter seg til resten av landslaget.

Skadelisten til Chelsea er rimelig lang for tiden. Kaptein John Terry gikk fortsatt på krykker lørdag kveld, mens Frank Lampard, Florent Malouda, Claude Makelele og Andrej Sjevtsjenko er fortsatt skadet.

Klikk her for flere fotballnyheter
Her får du full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter sendt til deg på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere