RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ville punge ut for Kalvenes

Foto: Toby Melville
Sist oppdatert:
Brann sa nei til at investor skulle betale halve lønnen til den tidligere Burnley-spilleren.

Bergen (ANB): Brann-ledelsen avviste i forrige uke muligheten for en tilnærmet gratis overgang for Christian Kalvenes, skriver Bergensavisen.

Branns sportslige apparat, med sportssjef Roald Bruun-Hanssen i spissen, hadde fått i stand en billigløsning for å sikre seg forsvareren som nylig ble løst fra kontrakten med Premier League-klubben Burnley.

Avtalen skulle i første omgang strekke seg ut denne sesongen, og Branns månedlige kostnader ville blitt beskjedne. Administrerende direktør i investeringsselskapet Hardball, Bjarne Berg, var alene villig til å dekke halvparten av lønnsutgiftene.

I tillegg skal flere andre investorer i selskapet ha vært interessert i å bidra, slik at Branns kostnader ved å hente spilleren hjem ble senket ytterligere.

- Det ble aldri aktuelt. Det var en teoretisk diskusjon om Brann hentet ham. Da svarte jeg noe slikt som: «det ser jeg ikke bort ifra», sier Bjarne Berg til BA.

Daglig leder Bjørn Dahl forklarer avslaget slik:

- Den sportslige avdelingen vil hele tiden jobbe for nye spillere, enten det er Kalvenes eller andre. Men vi er nødt til å opptre ryddig økonomisk. Da kan vi ikke avvike fra budsjett, selv om Bjarne Berg er villig til å bidra økonomisk. Vi kan ikke kutte på ene siden og ta på oss kostnader på den andre, sier Bjørn Dahl. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere