RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ville trekke seg med Rösler

Sist oppdatert:
LSKs formann Per Mathisen ville trekke seg fordi klubben måtte sparke Uwe Rösler.

Maktkampen i LSK endte med at investor Per Berg fikk det som han ville. Uwe Rösler fikk sparken, og Lillestrøm får fortsatt nyte godt av Bergs penger.

Men det var tre dager med intense diskusjoner før opposisjonen, med Lillestrøms formann Per Mathisen i spissen, til slutt godtok at Rösler måtte gå. Men Mathisen ville opprinnelig trekke seg samtidig med at tyskeren fikk sparken, skriver Romerikes Blad onsdag.

Men verken Berg, Tom Lund eller Frank Grønlund i det sportslige utvalget ville akseptere Mathisens beslutning. Heller ikke manager Jan Åge Fjørtoft ville godta det. Alle i utvalget sa at de ikke kunne fortsette dersom Mathisen trakk seg.

Dermed satt man da plutselig igjen med ingen penger, ingen eier i LSK AS og ingen ledelse. Mathisen åpnet da, ifølge Romerikes Blad, for å fortsette under visse forutsetninger - at LSK og LSK AS gjorde en avtale der klubben fikk kjøpe seg inn i aksjeselskapet. Deretter godtok Mathisen og resten av opposisjonen at Rösler og Halle skulle få sparken.

- Jeg ønsker ikke å kommentere denne saken. Vi i sportslig utvalg har kommet fram til et enstemmig vedtak til det beste for LSK, sier Mathisen til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere