*Nettavisen* Sport.

Villig til å ofre sesongen

Foto: (foto: scanpix)

BEITOSTØLEN (TV 2 Nettavisen): Liv Grete Skjelbreid Poiree vant stort sett rubbel og bit forrige sesong. I år har hun lagt om treningen, og vil om nødvendig ofre resultatene.

10.11.04 22:47

Meningen er å stille best mulig rustet til OL i Torino neste sesong. Derfor er hun ikke redd for at resultatene denne sesongen skal være svakere enn i fjor.

Forsvar
- Man må ikke være redd for å prøve noe nytt. I fjor var jeg i angrepsposisjon, mens jeg i år må forsvare resultatene. Jeg har lagt om treningen min for å være nok motivert for hver eneste treningsøkt.

- Det er i 2006 jeg drømmer om å være i maks form, og da ofrer jeg gjerne en sesong, sier Liv Grete.

Hun legger altså ikke skjul på at det er olympiske medaljer som frister mest. Og da må intensiteten på treningen opp.

- Jeg har trent mye mer intensitet, og heller kortet ned på øktene denne sesongen. Så håper jeg at jeg tåler lengre økter til neste år. Man må tørre å gå nye veier for å oppnå noe, sier hun videre.

Skyteteknikk
Liv Grete har samarbeidet med Trond Kjøll om det skytetekniske i år. Hun samarbeidet med skytterkongen fra 1995 også i OL-sesongen 2002 fram til og med lekene i Salt Lake City.

- Det fungerte veldig godt. Vi prater mye sammen på telefon, der han kan gi meg tekniske råd. Jeg har jo holdt på med skiskyting i så pass mange år at jeg vet at jeg skal treffe den svarte blinken. Men det kan være greit å ha en å prate teknikk med, sier hun til TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.