*Nettavisen* Sport.

Vinket han farvel til Liverpool?

Foto: AFP/Scanpix

«Tusen takk til alle i Liverpool», sier Maxi Rodriguez

Maxi Rodriguez ble hentet til Liverpool fra Atlético Madrid av Rafael Benítez, og argentineren har vært en nyttig mann for de røde de siste sesongene.

Den anvendelige midtbanespilleren har blant annet vist seg som en målfarlig herremann de gangene han har fått sjansen, og scoret noen viktige mål.

Den siste tiden har det imidlertid blitt spekulert i at Liverpool ønsker å slippe 31-åringen til sommeren, for å gjøre plass til yngre og mer fremadstormende spillere.

- Jeg tok farvel
Etter 4-1-seieren mot Chelsea tirsdag kveld kunne det se ut som Rodriguez tok et siste farvel med den røde fansen, selv om dette ikke er bekreftet.

«Siste hjemmekamp og jeg tok farvel med fansen. Tusen takk til alle i Liverpool for den kjærligheten dere har vist meg», skrev han på sin twitterkonto etter sesongens siste hjemmekamp.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Reuters/Scanpix

Det er tradisjon at spillerne takker fansen for sesongen etter den siste kampen på eget gress, men i tilfelle Rodriguez kan det altså ha vært snakk om et siste farvel.

Argentineren har i utgangspunktet ett år igjen av kontrakten med Anfield-klubben, men skal ifølge Daily Mail være villig til å avslutte kontrakten i sommer.

Kuyt også ut?
Rodriguez er fortsatt en del av det argentinske landslaget og vil trolig være en attraktiv mann for mange klubber, om det er hold i ryktene om at han forlater Liverpool.

Midtbanemannen startet karrieren i Newell's Old Boys i hjemlandet, før han dro videre til Espanyol i Spania i 2002. I 2005 dro han til Atlético Madrid, før han ankom Liverpool i 2010.

Landslagsdebuten kom tilbake i 2003 mot Japan og Rodriguez har siden den gang vært litt inn og ut av landslaget, men var svært sentral under VM i 2006, der han scoret tre mål.

Det er også ventet at en annen veteran, Dirk Kuyt, kan komme til å forlate Liverpool i sommer, selv om veteranen gjerne ønsker å bli på Anfield.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag