RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vinn mer penger i kveld

Sist oppdatert:
Få siste nytt om baneforholdene, se våre ekspert-tips og spill via Nettavisen.

Her finner du Nettavisens tips til V5A på Leangen

Her finner du tips og vurderinger til V5B

Vorset Ivers var fjorårets mestseirende hest Norge, med hele 16 seire på 28 starter. Denne sesongen har han også innledet på beste måte med gevinst i sin første start. I kveld jakter han en ny seier.

Forutsetningene er greie med spor ni bak bilen på sprint. Vi tror han fortsetter seiersmarsjen sammen med sin faste makker Odd Arne Kjøsnes.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

I kveldens nest siste løp kommer en annen meget vinnervant hest til start. Zodiak har vunnet 24 løp så langt i karrieren. I de siste løpene før jul var han muligens bedre enn noen gang. Han blir den største favoritten i V5B med Magdalena Spur som et like klart annetvalg.

Sistnevnte kuskes av hjemmebanens champion Jomar Blekkan, mens hoppa eies av datteren Hanne. Kona Tove har også en finger med i spillet når det gjelder stallhestene i tillegg til at hun jobber i sekretariatet på Leangen.

I den siste starten vant Magdalena Spur sikkert fra tet uten at Jomar fikk dratt øreproppene. De hadde kona Tove nemlig festet for godt. Hun lover at de skal sitte løsere i kveld, men har liten tro på at Magdalena kan gjøre noe med Zodiak.

Tove Blekkan kan forøvrig fortelle at det begynte å snø på Leangen på formiddagen, og klokka 11.30 er det to kuldegrader. Dermed er det usikkert hvordan baneforholdene blir i kveld.

For å sjekke baneforholdene nærmere tok vi en telefon til banemester Erling Dyrendal kl. 16.45. Han kan fortelle at det har snødd en del i dag, og at de stadig skraper banen. Temperaturen er fortsatt ca. 2 minusgrader, og det er piggføre for hestene i kveld.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere