*Nettavisen* Sport.

Vinn trådløst superanlegg

I Nettavisens drømmeliga kan du vinne et moderne digital musikksystem og samtidig bevise at du kan mest om Premier League i Norge.

15.08.06 14:42

Nettavisens drømmeliga for Premier League sparkes i gang til helgen, og du kan vinne svært mange fete premier. Hva med signerte fotballtrøyer fra Fredrikstad, Rosenborg, Lillestrøm eller Stabæk? En Creative Mp3-spiller, gratis Premier League-video på mobilen, CD-plater eller andre klubbtrøyer fra flere norske klubber?

Her finner du drømmeligaen

Vinn digitalt musikksystem
Er du Norges beste manager så stikker du av med en av de aller feteste tingene du kan få kloa i nå. Et digitalt musikksystem fra Sonos. Sonos ZonePlayer bringer musikken i høy kvalitet til hvert rom i huset - uavhengig av hvor musikksamlingen din er lagret. Førstepremievinneren får en startpakke fra Sonos med 2 spillere (høyttalere) og en kontroller. Nok til de to første rommene, så kan du kjøpe på flere høyttalere senere.

Neste gang du sitter i stua og ser på Premier League-kamp og det er en pause så kan du plukke opp den digitale kontrollenheten, kikke igjennom hele musikksamlingen du har på datamaskinen og velge riktig sang. (Les mer om produktet her)

Premiene i drømmeligaen har en verdi på nærmere 35 000kr. Førstepremien koster opp i mot 15 000kr i vanlig butikk.

I spillet velger du ut de 11 du tror vil gjøre det best for hver runde, i tillegg til trener og kaptein.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.