RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Hesteguiden.com

Vinner allerede i årsdebuten?

Sist oppdatert:
Det er en meget vrien V65 fra Mantorp mandag og vi må stole på en klassehest i årsdebut.

Denne artikkelen er redigert og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

PS. Lørdag og søndag er det klart for Nordens i særklasse største travweekend når Solvalla byr på Elitloppet og en drøss av andre storløp. Solvalla arrangerer V75 både lørdag og søndag. Espen Edvardsen er allerede i gang med å analysere løpene og reiser til Stockholm fredag morgen. Til superhelgen på Solvalla introduserer vi også vår nye svenske tipsekspert, Roger Sundvisson, som du kan lese en utførlig presentasjon av senere i denne uken. Allerede nå kan du kjøpe andeler i lørdagens V75 som uten tvil er årets mest interessante V75-omgang hittil der det kryr av kanongode spilleobjekter.

Kjøp en andel i et av våre andelslag til Solvallas V75 lørdag ved å klikke på denne lenken

Med enda en helligdag foran oss denne mandage, er det nesten business as usual innenfor travsporten, bortsett fra at det arrangeres lunsjtrav her hjemme. Men i Sverige ruller det på for fullt. Med V4 fra Tingsryd, enkel ettermiddags-V5 fra Romme og en meget utfordrende V65 fra Mantorp er det nok å henge med på hos broderlandet. Her hjemme får vi "nøye" oss med deobbel V5 fra Leangen.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Sveriges eneste milebane, Tingsryd, er kun åpen som sommerbane, og sesongåpner med V4 i ettermiddag. Sportslig er det svært bra kvalitet på løpene, og bankeren brukte vi lite på å finne frem til.

Innleveringsfrister Mantorp
V65 kl 19.10
DD kl. 20.36

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Mantorp byr på V65-spill denne mandagskvelden, og de byr på en fin omgang med flere vriene spille løp. Vi har fundert og syntes det var veldig vrient og finne et holdepunkt, men til slutt falt vi ned på en banker som kommer ut etter pause.

En vinner direkte etter pause?
Det er ingen som helst tvil om at 14 State Of Liberty er den beste hesten på kapasitet i V65-2. Denne omgangen er svært vrien, og valget falt til slutt på Søderberg-traveren. Det er aldri sikkert å spille en hest banker etter lang pause, men 14 State Of Liberty har en helt riktig oppgave på papiret. 4-åringen imponerte stort i flere seierløp i fjor, mot veldig hard motstand. Blant annet vant han Count’s Pride pokalen på Åby etter å ha travet store deler av løpet utvendig for lederen. Han slo gode hester som, Valley Ivan, Nostromo, Megamuscle, Nagini og Herbie Ås. Det sier litt om kapasiteten til Søderberg traveren. I Den siste starten prøvde han seg i Breeder’s Crown finalen på Eskilstuna, hvor han startet fra spor 12. Fredrik Søderberg dro opp angrepet når det gjensto 800 meter av løpet, og han var på vei til å runde feltet inn mot den siste svingen, men kreftene ebbet til slutt ut, og han havnet i det slagende felt.

Nå kommer den stilfulle Andover Hall-sønnen tilbake etter vintertrening, og rapportene er meget gode. Det sies at kusken skal kjøre et løp i rygger første gang ut etter pause, men blir ikke kusken for defensiv skal han ha en topp sjanse til å vinne direkte. Nå er samtidig en av de hardeste konkurrentene 6 Old Faithful borte fra løpet, noe som gjør oppgaven betydelig enklere. Vi tar sjansen, og håper Søderberg tar vel vare på sjansene i V65-2.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Avslutter med en spenstig 10-oddser?
Se opp for 6 Quick Razz i V65-finalen denne mandagskvelden. From Above sønnen er vant til å møte betydelig hardere selskap enn de han møter i kveldens løp. Skulle 6-åringen komme seg ned i en fin posisjon direkte, blir han veldig farlig i finalen. Nest sist på Solvalla var han ute mot kanonen Digital Ink, og Quick Razz travet store deler av løpet på utsiden av denne og holdt farten klart godkjent til fjerde. Digital Ink var ute på Solvalla igjen forrige onsdag, og vant på 1.12,2/2140 meter.

Quick Razz prøvde seg siden i Örebro International, men galopperte vekk sine sjanser i det løpet. I kveld møter han ingen av Digital Ink sitt kaliber, og bare han holder seg til trav skal spillerne se opp! Man skal huske på at Quick Razz radet opp V75-seiere på samme tid i fjor for Erik Adielsson, og han var faktisk blant de mest betrodde i Harper Hanovers lopp på Solvalla.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere