*Nettavisen* Sport.

Vinner ble frastjålet sykkelen mens han var på podiet

Foto: Tim de Waele (@tdwsport)

Blanco-rytteren var likevel strålende fornøyd etterpå.

17.06.13 08:29

Den tyske rytteren, Paul Martens var en noe uheldig vinner av etapperittet Tour de Luxembourg søndag.

Mens han gikk på podiet for å bli hyllet som sammenlagtvinner, så en lysfingret sykkeltyv sin mulighet og stakk av med Blanco-rytterens svært kostbare sykkel.

- Mens jeg var på podiet stjal noen sykkelen min. Denne flotte dagen fikk en negativ bismak. Jeg håper de finner ham..., skriver Martens på twitter.

HTML EMBED

- Helt uvirkelig
Paul Martens, som er lagkamerat med Lars Petter Nordhaug, vant løpet av fire sekunder foran Sojasuns Jonathan Hivert og seks sekunder foran nummer tre, Jan Bakelants fra RadioShack.

Rittets siste etappe ble vunnet av RadioShack Bob Jungels som viste styrke på de kuperte rundene i og rundt Luxembourg-by.

Før søndagens etappe lå Martens bare tre sekunder Hivert i sammendraget, og klarte å kjøre sju sekunder fra Hivert på rittets siste dag. Dermed tok han sin første etapperitt-seier i karrieren, og selv tapet av egen sykkel kunne ikke dempe hans entusiasme.

- Det er uvirkelig og ubeskrivelig. Jeg har vært nær før, men dette er første gang at jeg har vunnet en etapperitt. Jeg har ikke fortalt noen før løpet, men jeg kom hit for å vinne, sa han til lagets hjemmeside.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.