RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vinner med et gjesp

Sist oppdatert:
Bankervalget var enkelt på Momarken i kveld, men vi nøyer oss ikke med Jesper Mollyn som alenestrek.

Klikk her for Nettavisens V5A-tips

Her kommer DD-tips

Det er en relativt favorittpreget V5A-rebus Momarken byr på i kveld - likevel tror vi det kan bli fine penger å tjene. I finalen har vi svært liten tro på at 5 Jesper Mollyn taper. Mot billig motstand er vi rimelig sikre på at Odd-Arne Sagholen styrer Rigel Jo-sønnen tidlig til tet og bokfører den fjerde strake sprintseieren.

Nesten like hardt betrodd blir 7 Auro News i den andre avdelingen, men her tror vi ikke storfavoritten får det like enkelt. Vel er det et lite felt, men 4 Global Glow er meget startrask og klart best i front. I dag kan Horpestad-traveren gå skoløs, og da er han slett ikke dårlig og vil trolig forsvare tetposisjonen med nebb og klør. Dermed ligger det an til at Antonsen-traveren igjen må gjøre grovjobben selv. Vi er ikke helt overbevist om at den lovende 5-åringen vinner fra dødens. Dessuten er det en kjennsgjerning at når to strider om seieren dukker det opp en tredjehest som har "skummet fløten". 2 Flamboyant er det klare tredjevalget i løpet, men vil likevel eliminere 80% av bongene. Her ligger det an til lederrygg, og med åpning over landets nestlengste oppløp kan Hamre-traveren helt klart vinne.

Natta direkte?
Et svakt felt møter oss i V5-innledningen, og her vil nok mange spillere gardere bredt. Vi satser heller på at favoritten 5 Midnatt Stjerna tar seg av løpet fra perfekte forutsetninger. 5-årshoppa til landets mest negative trener, Jan Morten Hansen har vunnet begge sine starter, og vi tror fort Vidar Hop legger på til tre strake. Den startraske Moe Odin-datteren kan trolig innta føringen direkte, og motstanden er slett ikke egnet til å skremme. Midnatt Stjerna er dessuten travsikker og slikt tjener man alltid på i slike lavgrunnlagsløp. Nei, vi tar en sjanse og satser på at det ikke blir game over direkte, men et perfekt utgangspunkt for V5-klaff.

Ved å gå tynt i disse tre avdelingene kan vi ta oss råd til å heldekke de to siste løpene på det mellomste forslaget. Det er flere fine hester tilstart i begge disse løpene, og på det store forslaget begrenser vi oss til hhv 8 og 7 hester. Det betyr 168 rekker totalt som vi spiller i et samlebongsystem der vi kan få V5 10, 20 eller 30 ganger avhengig av hvor mange utganger som innfrir.

7 Auro News er den naturlige utgangen i V5-2, mens vi tror favoritten 1 Mellem Ulv leder hele veien i den tredje avdelingen - vel og merke dersom travet stemmer.

V5-4 er et meget fint sprintløp hvor vi tror det kommer til å gå kjapt unna. Femtevalget 9 Terra Nova har hatt mye utur og fortjener en seier nå. Vi tror det kan være dags for Kolle-traveren denne gang, og spiller 5-åringen utgang sammen med 4 Angelica Goal . Sistnevnte står fint til, og kan enten vinne fra tet eller med smygløp og en rykende avslutning ala den hun viste i V75-løpet sist.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære forslag på hhv 105 og 360 kroner som kan kjøpes i boksen oppe til venstre.

Det store forslaget er på 1.250 kroner og er et samlebongsystem over tre bonger. Det finner dere her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere