RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vinner og vinner uten Zucca

Foto: Scanpix/Ap
Sist oppdatert:
New York Rangers har full pott uten nordmannen, som flørter med KHL.

Nylig valgte New York Rangers å sende Mats Zuccarello Aasen (24) ned til farmerlaget Connecticut Whale i AHL, der det er alt annet enn det glamorøse livet nordmannen er blitt vant til i NHL.

I AHL, er det dårligere lønn, dårligere ishaller, lengre reiser og mye mindre interesse sett opp mot verdens største hockeyliga.

Uholdbart
Alt i alt er det en uholdbar situasjon over tid for en spiller av Zuccarellos nivå.

Da Rangers-sjef John Tortorella ble spurt om fremtiden til Zuccarello, var amerikaneren tilbakeholden i svaret.

- Jeg vet rett og slett ikke, men jeg følte vi trengte mer trøkk før kampene på vestkysten. Newbury har spilt veldig bra i Hartford, så vi ønsket å gjøre et bytte. Hvordan dette vil utvikle seg, vet jeg ikke, sier Tortorella.

KHL?
Nå kan det gå mot russisk hockey og KHL-spill for Zucca. Som Nettavisen skrev torsdag, er nemlig halve Europa på jakt etter Zuccarello. Inkludert klubber i KHL.

- Det er mange klubber som viser interesse. Over hele Europa, fortalte nordmannens agent Erik Ryman.

Ifølge VG er den russiske klubben Neftekhimik blant interessentene. KHL-laget har forhørt seg med New York Rangers om situasjonen til Zuccarello. Det bekrefter også lagets trener Aleksander Smirnov overfor avisa.

- Vi er veldig interesserte, og avventer signaler fra agenten, sier Smirnov.

Det er ikke utenkelig at Zuccarello på sikt havner i russisk hockey.

Vinner uten Zucca
- Det er ikke til å stikke under en stol at det er gode penger i Russland. KHL er interessant, sa Erik Ryman til Nettavisen torsdag.

Samtidig understreket han at Zuccarello inntil videre er innstilt på å spille i Nord-Amerika, selv om dette i første omgang betyr AHL.

Det kan være at nordmannen må bli i farmerligaen en stund. New York Rangers tok natt til fredag sin andre strake seier og har dermed vunnet to av to kamper uten Zuccarello.

Mot Calgary Flames ble Ryan McDonagh den store helten, da han satt inn seiersmålet i overtidsperioden, og Rangers vant 3-2. Marion Gaborik og Brandon Prust scoret de andre målene for Rangers, mens Jarome Iginla og Mark Giordano sto for Flames-målene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere