RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vinnere fra Roberts hjørne?

Markedskonsulent Robert Jakobsen har god kontroll på hestene i Trøndelag. Her kan du lese hans vurderinger til kveldens løp på Leangen.

Her finner du Nettavisens tips til V5A på Leangen.
Her finner du Nettavisens tips til V5B på Leangen.

Hver uke kan du følge «Roberts hjørne» på Leangens hjemmeside. Foran kveldens doble V5-omgang serverer kanskje Robert en vinner eller to?

Robert Jakobsen kan mer enn det tittelen tilsier. Markedskonsulenten er også en habil hestetipper, og er Leangens tipsekspert. Denne uken vikarierer Robert for sportssjef Arngrim Søpstad med tips og vurderinger i baneprogrammet. Ukentlig byr Jakobsen på sine vurderinger på www.leangen.no. «Roberts hjørne» er flittig besøkt, og her kan du kanskje snappe opp en vinner eller to.

Her kan du registrere deg og spille . Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

I kveld byr markedskonsulenten på to bankere: Absolutely Pellini og Neastjerna.

V5A-1: 7 Robert Viking har tatt to overbevisende seirer og blir klar favoritt. 11 Hilmo Pål galopperer en del, men viser bra fart. 10 Jang var ytterst knepent slått sist og er i sitt livs form. 6 Gjerv Gutten viste stor fremgang som toer bak Robert Viking sist og kan bli farlig her. 8 Stjerne Sinclar kan være en luring.

V5A-2: 7 Bon Vianni kommer ut i ny regi og har klasse til å runde alle her. Knepen favoritt i et vanskelig spilleløp. 4 Arc Whaler kan en del, men det er sjelden det klaffer i løp, regnes på kapasiteten. 5 Persevs var ok sist – bedre nå? 3 Easter Prince har en tendens til å skrelle fra tid til annen¿

V5A-3: 7 Jeunesse Doree var knepent slått av gode Ramstein sist. Fint løp her og er en hest som går til mål. Klar favoritt. 3 Tomali Jr er på vei mot storformen og skal ikke glemmes i dette laget. 1 One Horse Power kan være litt vrien å kjøre, men har stor kapasitet. 2 Harry Ben har fått to løp i kroppen etter pause, kan ventes bedre nå.

V5A-4 / V5B-1: 9 Madame Goal kommer ut etter pause. Viste fine tendenser i noen løp i fjor og er sikkert vel forberedt når hun kommer ut. 5 Contio har galoppert en del, men er en ærlig og god hest som bør kjempe om seieren her. 3 Ducat W.L. har skuffet i sine to siste starter, men kan mye. Får en sjanse til på bongene.

V5A-5 / V5B-2: 4 Absolutely Pellini har et skreddersydd løp på papiret. Flott avslutning sist i vesentlig tøffere lag. Normalt en stor vinnersjanse. 3 King Photo A.M. står med to strake og vil nok prøve å komme seg foran her. Leder lenge? 1 Khadisha venter vi stadig på skal slå til.

V5B-3: 1 Rubin viste solid formbedring sist og har et grunnlagsmessig perfekt løp her. Selv om han skulle bli overflydd er feltet så lite at det skal gå greit. 4 Aunpål er stadig med der fremme og favoritten skal ikke rote så mye før Aunpål sitter der. 6 Kluivert ble sliten sist, mulig den er forbedret med løp i kroppen.

V5B-4: 1 Thuli Eldar var først da han galopperte sist. Formen er med andre ord god og har et fint løp her. Bør vinne uten alt for mye kluss underveis. 4 Rigel Junior har vist seg vanskelig å få først over målstreken. Distansen er den rette nå, og den bør kjempe helt der fremme. 12 Pinse Knerten har vist form og skal ikke glemmes, selv om sporet og distansen kunne vært bedre.

V5B-5: 2 Neastjerna var rågod sist og står flott til her. En vinner dersom hun ikke roter seg bort. 7 Prins Juventus har hyggelig form og bør hevde seg her. 4 Stuve Elden galopperte sist, men kom sterkt tilbake. Formen er tydeligvis veldig god. 10 Ramsli Gutten er god på sitt beste – forbedret med løp i kroppen nå?.

V5-A forslag:
1.avd: 7-10-11/4-6-8-12
2.avd: 7/3-4-5-8-9
3.avd: 1-3-7
4.avd: 5-9/3-7
5.avd: 4 Absolutely Pellini
36/504 kroner

V5-B forslag:
1.avd: 5-9 / 1-3-4-7
2.avd: 3-4
3.avd: 1-4-6
4.avd: 1-4 / 7-8-11-12
5.avd: 2 Neastjerna
24/216 kroner

Kilde: rikstoto.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere