RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vinokourovs nye lag: Vino4ever

Foto: Heiko Junge (Scanpix)
Sist oppdatert:
Den olympiske mesteren danner kontinentallag.

Alexandre Vinokourov har ifølge spanske biciciclisimo.com dannet et nytt Kasakhstansk koninentallag på sykkel. Navnet på laget bærer liten tvil om hvem som er sjefen, Vino4ever.

De første rytterne på laget skal være klare: Taras Voropayev (21), Kirill Prolubnikov (19), Vitaly Marukhin (19), Sergei Vlassenko (20) og Oleg Zemlyakov (20). Laget vil også få en rekke ryttere som har kjørt med landslaget på kontraktslisten, og Sergey Kruchina, Vinokourovs tidligere trener, vil lede laget.

Alexandre Vinokourov har stor respekt i kasakhstansk sykkelsport, og etter han avsluttet karrieren i 2012 med OL-gull i London, gikk har fra å være rytter til daglig leder i Astana-laget.

Kazakhstan har allerede et World Tour-lag i Astana samt et kontinentallag med samme navnesponsor, men med tanke på Vinokourovs posisjon i Astana-laget blir laget trolig et springbrett til World tour-verdenen.

Hva syns du om lagnavnet, og ville du gjort det samme?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere