RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
STYGG TAKLING: Ifølge treneren til Tampa Bay Lightning, har ikke Michael Kostka det spesielt bra etter at han ble taklet stygt av svenske Douglas Murray.
STYGG TAKLING: Ifølge treneren til Tampa Bay Lightning, har ikke Michael Kostka det spesielt bra etter at han ble taklet stygt av svenske Douglas Murray. Foto: Jeff Griffith (Reuters / NTB scanpix)

- Ble veldig glad da jeg så at han reiste seg

Sist oppdatert:
Svensk hockeyspiller blir trolig utestengt etter en meget stygg takling i NHL.

Svenske Douglas Murray, som spiller for NHL-klubben Montreal Canadiens, fikk matchstraff og måtte forlate isen etter en meget stygg takling i nattens kamp mot Tampa Bay Lightning.

Tampa-back Michael Kostka ble truffet av Murrays albue i hodet, og falt sammen på isen.

Kostka ble liggende i flere minutter, og det ble hentet inn en båre for å frakte 28-åringen av isen. Han klarte imidlertid til slutt å reise seg, og fikk hjelp til å forlate banen.

- Jeg aner ikke hvordan han klarte å reise seg. Han har det ikke bra nå i ettertid, fortalte Tampa-trener Jon Cooper etter kampen, ifølge Aftonbladet.

Murray fikk matchstraff, og kan nå trolig vente seg å bli utestengt fra flere kamper.

- Jeg følte selv at jeg hadde armene nede, men kan ikke kommentere så mye mer enn det i påvente av en utredning. Jeg kan imidlertid si så mye som at jeg ble veldig glad da jeg så at han reiste seg, sa den svneske backen.

Tampa vant til slutt kampen 3-1 og sikret med det sluttspillsplass. Også Montreal er klare for sluttspillet, etter at Washington Capitals tapte på hjemmebane mot Dallas Stars.

Se den stygge taklingen her:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere