RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Deiligere kan det ikke bli

Tiril Sjåstad Christiansen tok ikke overraskende gullet i slopestyle under NM i fristil i Hafjell lørdag.
Tiril Sjåstad Christiansen tok ikke overraskende gullet i slopestyle under NM i fristil i Hafjell lørdag. Foto: Gorm Kallestad (NTB scanpix)
Tiril Sjåstad Christiansen tok ikke overraskende gullet i slopestyle under NM i fristil i Hafjell lørdag.

Felix Stridsberg-Usterud gikk til topps i mennenes konkurranse.

– Deiligere kan det ikke bli. To strake seiere smaker utrolig godt på tampen av sesongen. Det var det krevende forhold, men jeg kjørte så bra jeg kunne. Jeg har mer inne, men det holdt til NM-gull. Uansett er jeg for fullt tilbake i toppen og det gleder meg skikkelig, sa Sjåstad Christiansen.

Hun vant foran Johanne Killi som måtte nøye seg med sin annen strake sølvmedalje. Killi kunne vært en lei utfordringer, men hun gikk rett i bakken allerede på den første railen i sitt annet run. Dermed var kampen avgjort.

Sandra Eie, som nylig kjørte inn til sølv i junior-VM, tok bronsen.

Johan Berg og Aleksander Aurdal tok de andre medaljene i guttas renn. Det ble en kjempespennende kamp om medaljene i seniorklassen hvor nivået var kjempehøyt.

– En morsom dag. Jeg prøvde kjøre det jeg kunne og hadde det gøy. Jeg står her med mine to lagkamerater på landslaget. Det kunne ikke vært bedre, sa Stridsberg-Usterud. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere