RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Der røk én million i inntekter på to minutter

VIDERE TIL FINALE: Oilers kunne juble for avansement torsdag kveld. Her avbildet ved en kamp mot Vålerenga hockey ved en tidligere anledning.
VIDERE TIL FINALE: Oilers kunne juble for avansement torsdag kveld. Her avbildet ved en kamp mot Vålerenga hockey ved en tidligere anledning. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
- Ingen kommentar, svarer Oilers-sjefen.

Stavanger Oilers er klar for NM-semifinale etter fire strake triumfer over Fredrikstad-laget Stjernen i kvartfinalen.

Torsdag vant Stavanger-storheten 5-3 i Stjernenhallen og kan feire at avansementet er i boks.

Siden Oilers allerede har tatt fire seire i best av syv-serien, blir det som konsekvens ikke spilt en ny kamp i Oilers' storstue DNB Arena.

Tidligere Oilers-helt Martin Strandfeld setter det hele i perspektiv:

- En lørdagskamp til helvete for Stavanger Oilers. Der røk én million i inntekter på to minutter, skriver han på sin twitterkonto.


Når Nettavisen forteller Oilers' daglige leder Kjetil Bøe om Strandfelds humoristiske melding, skriver han dette tilbake i en sms:

- Det har jeg ingen kommentar til.

Det er ikke vanskelig å tenke seg til at dette betyr tapte billett- og kioskinntekter for Stavanger-klubben, men det viktigste er uansett at de er videre til neste runde.

Oilers-spiller Tommy Kristiansen er fornøyd med torsdagens seier.

- Vi gjorde en svak førsteperiode, men derfra og inn var vi klart best. Vi dundret over dem og vant helt fortjent, oppsummerer Tommy Kristiansen overfor Stavanger Aftenblad.

Får hvile
Seriemester Stavanger Oilers vinner altså 4-0 i kamper mot Stjernen, og nå kan spillerne se frem til en rolig periode frem mot semifinalene.

Sluttspillet fortsetter mot slutten av neste uke.

Her finner du fullstendig oversikt over torsdagens kamp.

I tillegg til Oilers er Storhamar klar for semifinale. De vant igjen mjøsderbyet mot Lillehammer, og er dermed videre på 4-0 i kamper.

Vålerenga vant torsdag mot Frisk Asker, og der står det 2-2 i kamper.

Lørenskog og Sparta måtte ut i forlengelse, og der avgjorde Mats Frøshaugs overtidsscoring kampen i fordel Lørenskog. Dermed står det 2-2 i kamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere