*Nettavisen* Sport.

- Det er der vi vil være

FORNØYD: Petter Thoresen kunne se sitt lag banke Stjernen 8-1 i Stjernehallen søndag. Foto: Carina Johansen (NTB Scanpix)

Stjernen ydmyket på hjemmebane av serielederen.

26.10.14 20:41

Serieleder Stavanger lot Stjernen få unngjelde i søndagens eliteserierunde ishockey. Fredrikstad-lag gikk på en 1-8-smell hjemme i Stjernehallen.

Petter Thoresens mannskap viste både godt spill og god effektivitet. Det var ikke bare laget mange gode utlendinger som kom til mål, men også mange av lagerets norske spillere bidro i målprotokollen.

Stavanger leder etter at 14 serierunder er unnagjort fem poeng foran Sparta Sarpsborg. Lørenskog følger på tredjeplass.

- Det er veldig godt å se at vi er gode offensivt, samtidig som vi ikke slurver defensivt, sier Thoresen til Nettavisen.

- Vi er på toppen av tabellen, og det er der vi vil være. Men det er lenge igjen av sesongen og allerede på tirsdag venter en tøff kamp mot Storhamar. Da må vi være gode for å ta med oss poeng, forteller han.

Frisk slo til igjen
Frisk Asker viste med borteseieren mot Storhamar i Hamar OL-amfi at laget neppe blir noen kasteball denne sesongen. Det endte 2-1 etter at gjestene fra Asker tok føringen 1-0 i 1. periode. Hamar-laget slo tilbake med midtperiodens eneste scoring, men snaut tre minutter før slutt kom avgjørelsen.

Det nevnes ofte at Stavangers har gjort mange gode innkjøp av utenlandske spillere. Også Frisk Askers transatlantiske innslag har vært gode bidragsytere ute på isen. Søndag sto Denny Kearney og Mike Matczak for målene.

Karterud tilbake
I Oslo-derbyet mellom Vålerenga og Manglerud Star tok «storebror» med seg alle poengene med 5-2-seier. Unge, lovende Jørgen Karterud var tilbake etter en skade og sto for to av målene, mens også Brian Ihnacak hadde to fulltreffere.

Lillehammer hadde ingen problemer med å slå tabelljumbo Kongsvinger med 8-1. Alexander Reichenberg og Derek Arnold hadde to mål hver for Lillehammer. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.