RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det er ikke sikkert de vil ha meg, hvem vet?

FAVORITT: Mats Zuccarello Aasen stortrives i New York Rangers og har de som førstevalg som klubb også etter denne sesongen.
FAVORITT: Mats Zuccarello Aasen stortrives i New York Rangers og har de som førstevalg som klubb også etter denne sesongen. Foto: Karl B Deblaker (Ap / NTB scanpix)
Mats Zuccarello snakker om Rangers-fremtiden.

NEW YORK (Nettavisen): Mats Zuccarello holder fast ved at han ønsker å fortsette i New York Rangers også neste sesong, når han nå snart skal ut i nye kontraktsforhandlinger.

- Ideelt sett så er jo det ålreit, men vi får se hva som skjer, sier Zuccarello til Nettavisen.

- Det er ikke sikkert de vil ha meg, hvem vet? smiler han.

Zuccarello har siden 1. januar kunnet signere ny kontrakt med Rangers. Alle andre klubber må vente til sommeren for å få en sjanse til å forhandle med nordmannen hvis ikke Zuccarello og Rangers blir enige først. Men foreløpig har ikke oslogutten hatt kontakt med agentene sine.

- Jeg har ikke pratet med dem. Vi får se. Enten så blir det klart før sommeren eller så blir det til sommeren. Det får vi se når den tid kommer, sier Zuccarello.

Lønnstak

Zuccarello har uten tvil vist seg frem nok til å kunne skaffe seg en langtidskontrakt i NHL. Spørsmålet er bare om Rangers har nok rom under lønnstaket til å beholde nordmannen. Blåtrøyene må også forhandle med Marc Staal og Derek Stepan, som også kan forvente seg en solid lønnsøkning.

Selv tar Zuccarello kontraktsspørsmålet med knusende ro.

- Jeg tenker ikke så mye på det. Jeg får nok en jobb i sommer uansett om det er her eller hvor det blir, sier Zuccarello til Nettavisen.

Nordmannen har foreløpig en ettårskontrakt på 3,5 millioner dollar, som ble undertegnet i fjor sommer. Hvis Rangers-manager Glen Sather vil bytte bort Zuccarello, må han gjøre det før NHLs deadline for byttehandler går ut den 2. mars.

Kings-retur

Denne uka drar Rangers til California for å møte to av NHLs beste lag i Anaheim Ducks og Los Angeles Kings. Det blir i tillegg et gjensyn med arenaen der Rangers tapte Stanley Cup-finalen i spilleforlengelse.

- Nå har vi jo noen tøffe kamper foran oss her. En «road trip» til California er alltid tøff. Vi får samle oss igjen, sier Zuccarello til Nettavisen.

- Blir det spesielt å møte Kings på bortebane, der dere tapte Stanley Cup-finalen?

- Nei, det er en vanlig match. Det er klart at minnene sitter sikkert litt igjen. Men det er en ny match, sier Zuccarello til Nettavisen.

Rangers ligger på en foreløpig tredjeplass i Metropolitan Division med 46 poeng. De tre beste lagene går direkte til sluttspill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere