RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det er trist og mange av de samme er involvert

TRIST: Tor Erik Nilsen fikk Endre Medby skadet i møtet med Vålerenga.
TRIST: Tor Erik Nilsen fikk Endre Medby skadet i møtet med Vålerenga. Foto: Fredrik Varfjell (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Lillehammer-treneren vil likevel ikke refse Vålerenga.

VÅLERENGA - LILLEHAMMER 2-3 (e. o.t.):

Lillehammer leverte en aldri så liten snuoperasjon i møtet med Vålerenga på Jordal Amfi torsdag kveld og vant kampen etter spilleforlengelse.

Mjøsklubben tok ledelsen etter rundt ti minutter i første periode, men Vålerenga snudde kampen i andre periode og ledet plutselig 2-1.

I sluttperioden utlignet Daniel Stenerud og i spilleforlengelsen ordnet Joakim Arnestad-Eidsæther det slik at gjestene fikk flest poeng i Oslo.

Underveis i kampen måtte imidlertid Lillehammer tåle å miste Endre Medby. Han fikk seg en trøkk i hodet etter en duell med Morten Ask og måtte ut.

- Det er trist
Lillehammer-trener Tor Erik Nilsen bekrefter at Medby pådro seg en hjernerystelse fra sammenstøtet, men så ikke selve situasjonen.

En rekke brukere på det sosiale mediet Twitter mente at Ask slengte en albue i ansiktet på Lillehammer-spilleren, men Nilsen vil ikke kokludere med det.

Kampen ble sendt direkte på TV 2 Sumo, men heller ikke bildene derfra gjør det mulig å se om det er stygt spill fra Ask i situasjonen.

- Jeg så det ikke fra boksen. Men jeg hører de sier at Ask ga ham en albue her. Det er trist at spillere blir skadet og at det er mange av de samme som er involvert i disse situasjonene, men vi får ikke gjort noe med det, sier han.

- Kan dere rapportere dette senere?

- Det er ikke godt å si. Jeg så som sagt ikke situasjonen og skal ikke uttale meg om den direkte. Dette er noe vi må vurdere, sier LIK-treneren.

- Hvordan går det med Endre?

- Han kunne ikke spille mer og har selvsagt vondt i hodet. Vi skal sjekke opp hvor alvorlig det er, det er vanskelig å si nå, sier Lillehammer-sjefen.

- På generelt basis, er det for mye stygt spill i norsk hockey?

- Jeg kan kun uttale meg om de kampene jeg og mitt lag er involvert i. Det er trist at spillere blir skadet slik og det er noe vi må unngå. Det er mange av de samme spillerne som er involvert og dommerne må ha et ekstra øye på dem.

Skal forsterke
Det var Christer Rudi som scoret Lillehammers første mål, mens Mathias Trygg og nevnte Ask fant nettet for Vålerenga. Nå tror trener Nilsen at hans menn kan komme som en rakett mot slutten av sesongen i GET-ligaen.

- Sluttspillet er alt sikra, men det som er interessant er at vi har hatt så mange skader denne sesongen, men nå er mange tilbake og vi har vunnet fire av de fem siste kampene. Vi jobber også med å få inn en backforsterkning.

- Det blir viktig å plassere oss bra og vi har et lag med mye sluttspillerfaring. Vi ledet tross alt serien tidlig i sesongen og vi vet vi kan vinne kamper nå som vi har alle på plass, sier Nilsen til Nettavisen om resten av sesongen.

Han tror Lillehammer kan skape trøbbel for de fleste i sluttspillet.

- Det er ikke mange som har lyst til å møte oss, vi blir gufne, sier han.

Med poengene torsdag er Lillehammer oppe i ryggen på nettopp Vålerenga. Oslolaget har 50 poeng, mens Lillehammer nå står med 46 poeng.

De ligger som henholdsvis nummer sju og åtte på tabellen.

Andre resultater torsdag:
Storhamar - Stavanger, 1-5
Kongsvinger - Stjernen, 0-6
Vålerenga - Lillehammer, 2-3 (e. ot.)
Lørenskog - Manglerud Star, 6-3

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere