*Nettavisen* Sport.

- Det finnes ingen bedre følelse

Det ble en tett og spennende kamp i Joe Louis Arena i Detroit onsdag kveld. Til slutt var det hjemmelaget Red Wings som stakk av med seieren over Mats Zuccarello og New York Rangers etter avgjørende scoring i overtidsperioden. Foto: Rick Osentoski / USA TODAY (NTB Scanpix)

Mats Zuccarello og New York Rangers kjempet som løver, men tapte til slutt 1-2 mot Detroit Red Wings onsdag kveld.

05.03.15 08:43

DETROIT RED WINGS - NY RANGERS 2-1:

Rangers kom til Detroit med en svært solid 4-1-seier over ligaens topplag Nashville Predators i bagasjen. Kampen i Detroit var lagets første av fem strake bortekamper på ti dager.

- Vi så slitene ut og det så ut som skøytene var byttet ut med med vintersko. Vi mistet pucken altfor lett. Keeperen vår, Jimmy Howard, ga oss sjansen til å vinne i dag, sa Red Wings-trener Mike Babcock etter kampen til NHL.

Det var vertene som kom best i gang i Joe Louis Arena foran 22.000 tilskuere på tribunen. Justin Adbelkader sleivet inn 1-0 da han helt alene foran mål fikk en fantastisk åpnende pasning fra svenske Henrik Zetterberg.

Etter et enormt press der Mats Zuccarello var en av dem som ofret seg mest, maktet Dan Girardi til slutt å snike inn pucken til 1-1 i overtallsspill snaut tre minutter før den første hvilen.

Fikk skryt

Mats Zuccarello spilte nok en gang i Rangers' førsterekke sammen med storscoreren Rick Nash og Derick Brassard i onsdagens kamp. Nordmannen jobbet iherdig og fikk stadig skryt av kommentatorene på TV.

Begge lag hadde en enorme sjanser til å score flere mål, og Zuccarello var flere ganger frampå og satte Red Wings-målvakt Jimmy Howard på prøve. Men dette var målvaktenes aften, og tredje periode ebbet ut med 1-1 i målprotokollen etter at Rangers' sisteskanse Cam Talbot hadde gjort en kjemperedning med snapphansken sekunder før full tid mens New York-laget spilte i undertall.

Rangers måtte fortsette med en mann mindre på isen i overtidsperioden, og etter et massivt press klarte til slutt Marek Zidlicky å finne veien til nettmaskene til øredøvende jubel blant hjemmefansen

- Det finnes ingen bedre følelse enn det å score mitt første mål her, det var en bra seier, sa matchvinneren etter kamp.

37 poeng

Med onsdagens tap gikk Rangers glipp av muligheten til å gå forbi byrival New York Islanders i Metropolitan-divisjonen. Til tross for to tap på de siste tre kampene, har Rangers solide åtte seirer på de siste elleve.

HTML EMBED

MILESTONE: Congratulations to #NYR Dan Boyle on playing in his 1,000th career @NHL game!!

Et bilde publisert av New York Rangers (@nyrangers) onsdag 04. Mars. 2015 PST

Zuccarello har 12 mål og 25 assist på 60 kamper for Rangers denne sesongen. Nordmannen hadde fire skudd på mål i onsdagens kamp, og var på isen i 16 minutter og 43 sekunder.

Neste kamp for Zuccarello og Rangers er mot Chicago Blackhawks på søndag kveld.

Se høydepunkter her (med tillatelse fra Viasat).

HTML EMBED

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag