RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hele sluttspillet i fare for Zuccarello

SKADET: Mats Zuccarello kan miste resten av sluttspillet.
SKADET: Mats Zuccarello kan miste resten av sluttspillet. Foto: Bruce Bennett (Afp)
Det melder lokalavisen.

Hele NHL-sluttspillet kan ryke for Mats Zuccarello. Ifølge New York Post går han iallfall glipp av hele kvartfinaleserien mot Washington Capitals.

New York Rangers uttalte tidligere i uka at Zuccarello er satt ut av spill på ubestemt tid som følge av skaden han pådro seg sist uke. Nå skriver lokalavisen at den har fått bekreftet fra flere kilder at hele sluttspillet kan ryke for den norske 27-åringen.

NTB har også fått opplyst fra kilder som kjenner til situasjonen at man frykter at hele sluttspillet står i fare for Zuccarello.

Ifølge avisen er det helt sikkert at kvartfinaleserien mot Washington Capitals, som starter natt til fredag norsk tid, går uten nordmannens deltakelse. Klubben beskrev skaden som «en skade i overkroppen», men det skal være mistanke om at det er en hjernerystelse han har pådratt seg.

Det var i femte kvartfinale mot Pittsburgh Penguins sist fredag at nordmannen måtte forlate isen da et skudd fra lagkamerat Ryan McDonagh traff ham i hjelmen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere