RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ikke fornøyd med meg selv

SKYTETRØBBEL: Tiril Eckhoff hadde tempoet til å ta seieren på fellesstarten i Sjusjøen, men igjen feilet hun på standplass.
SKYTETRØBBEL: Tiril Eckhoff hadde tempoet til å ta seieren på fellesstarten i Sjusjøen, men igjen feilet hun på standplass. Foto: Geir Olsen (NTB scanpix)
Igjen sviktet Tiril Eckhoff på standplass.

Italienske Dorothea Wierer var fornøyd med å holde Tiril Eckhoff på god avstand etter at han gikk til topps også på fellesstarten i skiskyting søndag.

Med to bom slo hun Tiril Eckhoff med 8,3 sekunder. Den norske jenta gikk mye raskere enn henne, for Eckhoff hadde fire bomskudd og var med i seierskampen helt til siste skyting, da hun fikk en aldri så liten sprekk.

Også lørdag var det bom på standplass som skilte Eckhoff fra seieren.

- Altfor dårlig skyting

- Skytingen på siste stående var altfor dårlig. Jeg var ikke fornøyd med meg selv på standplass akkurat da, sa Eckhoff til NRK etter rennet. Hun la til at hun forsøkte å kjempe så bra hun kunne, selv om det ble tungt på slutten.

- Jeg må vel innrømme at skytingen min ikke er bra nok, men i dag fikk jeg en god start, selv om det var uvant å bomme på liggende, slo Eckhoff fast.

Hun sa også at hun var greit fornøyd med to annenplasser i sesongåpningen denne helgen, men hun hadde også litt å jobbe med fram mot verdenscupåpningen i Östersund, og det var også greit, mente Tiril Eckhoff.

- Vet ikke

Dorothea Wierer var svært godt fornøyd med å ha klart å holde Tiril Eckhoff på armlengdes avstand også i fellesstarten søndag. Hun tok sin andre seier på like mange dager, og var svært fornøyd etter sesongåpningen på Sjusjøen.

- Jeg vet ikke helt hvorfor jeg er i så veldig god form akkurat nå, for det er treneren min som har lagt programmet for meg, men jeg har bedre motivasjon, har trent bedre enn før, og derfor er det nok helheten i det jeg har gjort av arbeid som har gjort meg bedre, sa den italienske jenta til NRK.

Hun slo også fast at seierne på Sjusjøen denne helgen har betydd mye for henne.

Wierer fikk med landskvinne Nicole Gontier på tredjeplass søndag. Det skilte 35,2 sekunder mellom de to, som begge hadde to bom. Synnøve Solemdal tok fjerdeplassen og var stort sett fornøyd med det. Hun ble slått med 45,9 sekunder etter å ha pådratt seg tre strafferunder underveis. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere