Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg har aldri vært borti et slikt sjansesløseri

MÅLMASKIN: Christian Larrivee(t.h.) er Storhamars beste poengplukker så langt denne sesongen.
MÅLMASKIN: Christian Larrivee(t.h.) er Storhamars beste poengplukker så langt denne sesongen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Storhamar knuste likevel Kongsvinger til slutt.

STORHAMAR - KONGSVINGER 8-2:

Etter at Stavanger Oilers tapte 5-2 for Vålerenga på Jordal Amfi, tirsdag, hadde Storhamar muligheten til å knappe innpå serielederen med seier mot Kongsvinger.

Det så lenge litt trått ut for vertene mot bunnlaget fra Kongsvinger, men når det først løsnet, hadde Storhamar full kontroll.

Sluttresultatet ble 8-2.

- Enveiskjøring
Storhamars første målscorer for kvelden, Eirik Skadsdammen, var strålende fornøyd med seieren, og mente at Storhamar hadde full kontroll.

- Vi var soleklart bedre enn Kongsvinger i dag. Det var enveidkjøring hele veien. Jeg har aldri vært med på en kamp hvor vi har så mange skudd på mål, og så dårlig uttelling som vi har i starten i dag, forteller målscoreren til Nettavisen.

Hockey-feber
Med torsdagens resultat, knappet Storhamar innpå Oilers, men noe seriegull vil de ikke snakke om i Hedmark, enda.

- Nei, vi fokuserer ikke så mye på det. Vi tar neste match, og tenker på den. Det er mange kamper igjen, så vi ser hvordan vi ligger an mot slutten av sesongen. Det er helt sikkert noen som kikker bort på tabellen og smiler, men vi tar en kamp av gangen, forsikrer Skadsdammen.

Storhamar-spilleren kan fortelle om hockey-feber i Hamar for tiden.

HOCKEY-FEBER: Målscorer Eirik Skadsdammen kan fortelle om hockey-feber i Hedmark.

- Denne sesongen har gått over all forventning. Vi har truffet på alle spillerkjøp, og nå ser det veldig bra ut. Det snakkes mye om hockey på Hedmarken for tiden, for å si det sånn. Man merker det i hallen også, at tilskuertallet bare stiger. Det er moro, konkluderer han.

Sjokkåpning
Kongsvinger ligger helt sist i Get-ligaen, og det var forventet at Storhamar skulle cruise inn til seier i Hamar OL-amfi, torsdag. Fra start var det likevel gjestene som var sterkest.

Allerede etter fire minutter sendte Jonas Moen pucken i mål for gjestene. Men vertene hadde god kontroll spillmessig, og minuttet før første periode var ferdig, satt utligningen. Målscorer var Eirik Skadsdammen.

Også i den andre perioden, åpnet Kongsvinger sterkt. Allerede etter ett minutt satt nemlig bortelagets andre scoring for kvelden, signert Victor Zetterberg. Men deretter sa det stopp for gjestene.

Storhamar-kjør
For hjemmelaget viste seg som det klart beste laget, torsdag. Innen den andre perioden var over, var stillinga nemlig hele 5-2 til vertene. Storhamars mål i den andre perioden ble scoret av Jacob Berglund, Christian Larriveé, Adrian Saxrud Danielsen og Martin Gran.

I den tredje perioden la Berglund, Gran og Luke Maffatt på til 8-2 til hjemmelaget. 8-2 ble også resultatet til slutt.

Med torsdagens seier, beholder Storhamar andreplassen i ligaen, og de knapper innpå Stavanger Oilers' ledelse. Det skiller nå kun seks poeng opp til Oilers. Det er ti serierunder igjen av sesongens Get-liga.

Torsdagens øvrige kamper i Get-ligaen endte slik:

Lørenskog - Stjernen 2-1
Frisk Asker - Lillehammer 2-3
Sparta - Manglerud Star 5-3

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!