RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg sliter med å sove godt om natten

TREG START: Mats Zuccarello Aasen sliter med å score og skape sjanser.
TREG START: Mats Zuccarello Aasen sliter med å score og skape sjanser. Foto: Al Bello (Afp)
Sist oppdatert:
Mats Zuccarello Aasen om poengtørken.

Mats Zuccarello Aasen har kun vartet opp med én assist på de sju første kampene i den inneværende NHL-sesongen. Det får tankene til å vandre tilbake til sist sesong, da nordmannen også slet med uttellingen tidlig.

Sist sesong sto Zuccarello med null poeng på de sju første, men endte likevel med å gjøre en svært god sesong og ble poengkonge i New York Rangers.

Han endte til slutt på 59 poeng.

- Jeg prøver å ikke tenke på det, men det er ikke så lett. Jeg ønsker selvsagt å bidra og nå må jeg jobbe hardt, for å gjenta det jeg gjorde sist sesong. Det var en lignende situasjon, sier nordmannen til New York Daily News.

Natt til søndag misbrukte Zuccarello gode sjanser i møtet med Montreal Canadiens og Zuccarello vet det kan bli verre, før det blir bedre.

Sist sesong sto han kun bokført med tre mål etter de første 24 kampene.

- Det hjelper ikke å tenke negativt. Men det er litt vanskeligere å sove godt om natten. Jeg skal ikke lyve om det, forteller den norske stjernen.

Rangers skal de kommende dagene spille sju strake kamper på egen is. Rangers har vunnet fire og tapt fire kamper så langt denne sesongen.

Natt til tirsdag møter New York-laget Minnesota Wild, mens Winnipeg Jets venter i påfølgende match.

Den skadeplagede profilen dereks Stepan skal for øvrig være på vei tilbake fra sakde og burde være tilgejngelig for spill den 3. november, mot St. Louis Blues.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere