RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg tåler å være en av favorittene i hoppuka

I GULT: Verdenscupleder Anders Fannemel må regne med å være en av favorittene til å vinne hoppuka.
I GULT: Verdenscupleder Anders Fannemel må regne med å være en av favorittene til å vinne hoppuka. Foto: Fis/nsf (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Søndag starter den 63. utgaven av den tysk-østerrikske hoppuka.

Der vil vi få se nordmannen Anders Fannemel i verdenscupens ledertrøye. 23-åringen blir regnet som en av favorittene til å vinne hoppuka, og det er han klar over selv.

- Jeg må tåle å være en av favorittene i hoppuka. Noe konkret resultatmål har jeg ikke satt meg, annet enn å prestere åtte gode hopp. Det blir vanskelig nok, innrømmer Fannemel overforrbnett.no.

Søndag er det bakken i Oberstdorf som står på programmet. Det er en bakke Fannemel slet i forrige sesong, og han innrømmer at han er spent starten på hoppuka.

- Jeg er spent foran rennene i Tyskland og Østerrike, men gleder meg også. Jeg bør kunne kjempe om en pallplassering sammenlagt hvis alt klaffer. Jeg tviler på om noen vil skille seg ut i år, slik østerrikeren Diethardt gjorde i fjor. Men Roman Koudelka (Tsjekkia) virker å være veldig sterk, mens Simon Amman (Sveits) har sagt at han har et klart mål om å vinne hoppuka sammenlagt, sier Fannemel til rbnett.no.

Fannemel leder verdenscupen to poeng foran Koudelka.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere