RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg tok ingen sjanser

Foto: Simen Lønning (Mediehuset Nettavisen)
Tom Hilde tilbake i full trening.

Landslagshopper Tom Hilde er tilbake i full trening etter skaden han pådro seg under fotballtrening i tyske Klingenthal sist uke.

De norske hopperne har levert meget gode resultater i hele sommer, men én av profilene manglet på bommen i helgens Sommer Grand Prix-renn i Klingenthal. Tom Hilde fikk en vridning i foten på fotballtrening sist uke og måtte melde avbud til rennet.

Denne uka er imidlertid Hilde tilbake i full trening.

- Jeg tok ingen sjanser på å stille i rennet så lenge det gjorde vondt, men ellers var samlinga sist uke veldig bra for min del. Denne uka trener jeg for fullt, og jeg er med på neste ukes samling i Oberstdorf, sier Hilde.

Rune Velta var best av de norske i Klingenthal lørdag. Han endte til slutt på tredjeplass etter å ha hoppet seg opp åtte plasser i finaleomgangen. Anders Bardal fulgte opp med femteplass. Rennet ble vunnet av tyske Richard Freitag.

Rennet i Tyskland avsluttet årets Sommer Grand Prix. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere