- Jeg tror alle på laget følte det

1-0: Mats Zuccarello feirer sin scoring med resten av lagkameratene.

1-0: Mats Zuccarello feirer sin scoring med resten av lagkameratene. Foto: Bruce Bennett (Afp)

Mats Zuccarello Aasen fornøyd etter scoring og seier i sluttspillet.

18.04.14 07:52

NY RANGERS – PHILADELPHIA 4-1 (1-0 i kamper)

NEW YORK (Nettavisen): Carl Hagelin var et eneste stort smil til tross for en hoven overleppe da han møtte pressen etter den første kampen i sluttspillet mellom New York Rangers og Philadelphia Flyers. Midtveis i tredje periode fikk svensken kølla til Jason Akeson midt i ansiktet og svensken skøytet med bøyd hode mot benken der han måtte få behandling. Dermed fikk Rangers fire minutter i overtall som de utnyttet ved å score to mål, og snu kampen til 3-1.

- Han kommer inn og prøver å dytte meg, men så ramlet han og traff meg i leppa. Det var veldig fint å se at vi scoret to mål på den overtallsmuligheten, sier Hagelin.

SMELL: Carl Hagelin satt igjen med håven leppe etter kampen. Svensken fikk kølla til Jason Akeson i ansiktet.

Selv om Rangers til slutt utklasset Flyers med 4-1 var det lenge dødt løp mellom lagene. Men Mats Zuccarello nektet for at laget lot seg stresse fordi det tok lang tid før laget tok ledelsen.

- Nei, ikke når vi har bra sjanser og jeg føler vi er det bedre laget hele veien. Jeg tror alle på laget følte at målene ville komme hvis vi fortsatte å spille på denne måten, sier Zuccarello til Nettavisen.

Zuccarello-mål
Zuccarello ledet an ved å starte snuoperasjonen etter at Flyers hadde tatt ledelsen. 10,53 minutter ut i første periode sendte han i vei et skudd som Ray Emery i Philadelphia-buret reddet unna, men Zuccarello var på plass for å sette sin egen retur i mål.

-Det føltes bra. Det er alltid ålreit å score mål, sier Zuccarello til Nettavisen.

Nordmannen feiret ellevilt ved å hoppe inn mot beskyttelsesglasset bak målet.

-Man blir glad vet du, sier Zuccarello til Nettavisen.

Power play
Rangers var kun det 15. beste laget i overtall i grunnspillet, men mot Flyers viste blåtrøyene seg fra sin beste side. To mål i overtall fra Brad Richards og Derek Stepan i tredje periode avgjorde kampen.

-Vi hadde flaks i at vi fikk overtall i fire minutter og det var godt jobbet at vi fikk to mål, sier Zuccarello til Nettavisen.

Laget som vinner den første kampen i en sluttspillserie har historisk sett en veldig stor fordel og avanserer nesten 7 av 10 ganger.

Det er gode nyheter for Rangers.

-Det er en viktig seier. Det er viktig å få en bra start. Nå er det ny kamp igjen om et par dager så da er det på’n igjen, sier Zuccarello til Nettavisen.

Flyers tok ledelsen 1-0 ved Andrew McDonald etter 7,28 minutter i første periode. Mats Zuccarello utlignet til 1-1 etter 10,53 minutter. I tredje periode scoret Brad Richards etter 8,22 minutter og Derek Stepan etter 9,09 minutter. Carl Hagelin fastsatte sluttresultatet til 4-1 etter 15,52 minutter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag