RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- NHL-legendens karriere kan være over

SKADET: Daniel Alfredsson sliter med en vond rygg.
SKADET: Daniel Alfredsson sliter med en vond rygg. Foto: Jared Wickerham (AFP / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Daniel Alfredsson sliter med en vond rygg.

Svenske Daniel Alfredsson sliter fortsatt med ryggproblemer og ifølge Detroit Free Press har ikke veteranen stått på skøyter de siste ti dagene.

Avisen melder videre at Alfredsson ikke har kunnet delta på Detroit Red Wings’ interne treninger i Joe Louis Arena den siste tiden og spekulerer derfor i at 41-åringens karriere nå kan nærme seg slutten, skriver Expressen.

- Det er en stor skuffelse for ham å ikke kunne gå på skøyter. Akkurat nå har ikke Alfie det så bra som han burde, sier Detroit-manager Ken Holland.

Holland er innstilt på at Alfredsson fortsatt vil være ute når Detroits sesongoppkjøring begynner for alvor, men har ikke gitt opp håpet helt.

- Jeg vet at han kommer til å gjøre alt han kan for at kroppen skal bli bedre. Vi skal være tålmodige og gi ham tid til å ta en avgjørelse, sier han.

Alfredsson og Detroit har utsatt planene om at svensken skal signere en ny ettårskontrakt med klubben, i avvente av om svensken blir frisk eller ikke.

- Vi skylder ham muligheten til å sette seg ned og ta en beslutning om framtiden Uansett om vi signerer ham eller ikke, må vi ta hensyn til helsen hans. Først må vi finne ut om kroppen tillater mer spill i NHL, sier Holland.

41 år gamle Alfredsson kom til NHL tilbake i 1995 og har spilt store deler av karrieren i Ottawa Senators. I 2013 gikk han til Detroit Red Wings.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere