RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Noe av det pinligste jeg har vært med på

Vålerenga-jubel etter 2-0 scoringen i 2. periode av seriefinalen i ishockey mellom Vålerenga og Stavanger Oilers på Jordal amfi tirsdag.
Vålerenga-jubel etter 2-0 scoringen i 2. periode av seriefinalen i ishockey mellom Vålerenga og Stavanger Oilers på Jordal amfi tirsdag. Foto: Erlend Aas (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Vålerenga latterliggjorde Stavanger Oilers i seriefinalen.

VÅLERENGA - STAVANGER 7-1:

Stavanger Oilers struttet av selvtillit på vei til den siste grunnseriekampen i Getligaen denne sesongen, som skulle spilles i Jordal Amfi i Oslo, mot Vålerenga.

Rammen var klar: Vinneren av denne kampen ville bli seriemester.

Vi spoler fram i tid og finner Oilers-veteranen Lars-Peder Nagel, som står med en mikrofon opp i ansiktet mens lagkameratene kjemper på isen.

Nagel har nettopp blitt idømt matchstraff. Stillingen er 0-5.

- Det er ikke så morsomt, dette. Det er fryktelig dårlig av oss, sier Nagel til TV 2 Sporten, før han tusler videre til garderoben.

Refset spillerne

Dette var nok ikke så morsomt for Stavanger Oilers, nei. De blåkledte ga seg ikke før det sto 7-1 i møtet mellom Getligaens to beste lag.

Stavanger Oilers' trener Petter Thoresen la ingenting imellom da han etter kampen ble spurt om dette såret stoltheten hans.

- Ja, men jeg er ikke utpå der og spiller. Det så ikke ut som det spilte noen rolle for de utpå der. Dette er noe av det pinligste jeg har vært med på, sier Petter Thoresen til TV 2 Sporten.

Fakta: Kvartfinalene i NM:

Klikk for å åpne faktaboksen
 

Vålerenga – Frisk Asker
Stavanger – Rosenborg
Lillehammer – Lørenskog
Sparta Sarpsborg – Storhamar

Kampprogram:
1. kamp 7/3, 2. kamp 9/3, 3. kamp 11/3, 4. kamp 13/3, ev. 5. kamp 15/3, ev. 6. kamp 17/3 og ev. 7. kamp 19/3. (©NTB)

- Vi har vært tamme her før, men i dag dominerte de i nærkampene, pasningsspillet, de fysiske og keeperspillet. Jeg hadde ikke tenkt tanken at vi kunne bli så tamme som vi var i dag, sier Thoresen.

Stemningen var naturlig nok en helt annen hos trenerkollega Espen Knutsen hos Vålerenga.

- Det er veldig, veldig overraskende. Jeg synes vi gjør en knallmatch og jobber hardt i 60 minutter. Det er moro, sier Espen Knutsen, Vålerengas trener, til TV 2 Sporten.

Hat trick av Trygg

Erik Follestad Johansen scoret det første målet. Deretter fulgte Mathias Trygg opp med tre av målene, den tidligere Oilers-spilleren Brendan Brooks scoret to og Sondre Olden ett.

Petter Røste Fossen scoret 1-7-målet, uten at det var rare trøsten for Stavanger Oilers.

Kampen var mer intens enn resultatet skulle tilsi. Begge lag svelget utvisninger som om det var drinker i et utdrikningslag. I tillegg til Lars-Peder Nagel fikk også Tommy Kristiansen i Oilers matchstraff.

Etter kampen valgte Vålerenga Frisk Asker som sin kvartfinalemotstander.

- 20 minutter til Asker passer oss bedre enn å reise til Trondheim, begrunner Espen Knutsen.

Stavanger Oilers valgte Rosenborg som sin kvartfinalemotstander.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere