*Nettavisen* Sport.

- Noen av spillerne gjemmer seg unna

NYTT TAP: Espen Knutsen var skuffet etter møtet med Sarpsborg tirsdag.

NYTT TAP: Espen Knutsen var skuffet etter møtet med Sarpsborg tirsdag. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Vålerenga fikk juling av Sarpsborg.

Vålerenga er inne i en tung periode og tapte 1-5 for Sparta Sarpsborg i eliteserien ishockey tirsdag.

Sparta har også slitt litt, men tirsdag valset laget over Espen «Shampo» Knutsens iskrigere. Det var lite gjestene fra Jordal hadde å stille opp når det gjaldt å krige om å få pucken i mål.

For tredje gang denne sesongen har Sparta gått seirende av isen etter en kamp mot fjorårets seriemester.

David Hallström og Fredrik Lystad Jacobsen gjorde hvert sitt mål for hjemmelaget i 1. periode. Spartas storscorer Dion Knelsen økte til 3-0 tidlig i midtperioden, mens Mikkel Søgaard banket inn 4-0.

- Vi satte ikke sjansene våre, og samtidig jobbet vi ikke godt nok bakover, sa Vålerengas Erik Follestad Johansen til TV 2.

- Vi gjør feil over hele banen. Vi må spille enklere når vi havnet i den situasjonen vi er i. Jeg synes at noen av spillerne forsøker å gjemme seg unna. De må vise seg fram mer, sa Espen Knutsen.

Da Jonas Karlsen gjorde 5-0 med under ti minutter igjen å spille, virket kampen kjørt. Det hjalp ikke at landslagsbacken Daniel Sørvik dundret inn reduseringen i et overtall med litt over seks minutter igjen av kampen.

Med seieren tok Sparta seg forbi Storhamar opp til fjerdeplass på tabellen med 41 poeng. Vålerenga blir værende på 7.-plass. Hovedstadslaget har havnet hele 22 poeng bak ledende Stavanger. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.