*Nettavisen* Sport.

- Ny Northug-redegjørelse innen 24 timer

VIL UTTALE SEG YTTERLGIERE: Det er ventet at Petter Northug vil uttale seg ytterligere om ulykken innen de neste 24 timene. (På bildet fraktes Petter Northugs bil vekk fra Falk hvor den har stått siden den kjørte av veien søndag morgen. Politiet bekreftet mandag at Northug er under etterforskning for brudd på veitrafikkloven. Både Northug, som har innrømmet promillekjøring, og passasjeren i bilen ble siktet da politiet pågrep dem etter bilulykken.) Foto: Stian Lysberg Solum (NTB scanpix)

- Jeg regner med at han vil supplere det han har gått ut med tidligere.

05.05.14 17:14

Petter Northugs hovedsponsor Coop har ikke bestemt seg for hva slags konsekvenser skistjernens promillekjøring får, men sier Northug vil uttale seg i løpet av det nærmeste døgnet.

Det melder Stavanger Aftenblad.

– Petter vil i løpet av de nærmeste 24 timene komme ut med en redegjørelse, og jeg regner med at han vil supplere det han har gått ut med tidligere, sier Svein Fanebust til avisen.

Fanebust er administrerende direktør i Coop Norge.

Han sier konsernet vil bruke de neste seks til åtte dagene på å bestemme seg for hva de vil gjøre etter at Northug søndag kveld innrømmet å ha krasjet bilen sin i alkoholpåvirket tilstand.

Coop har bekreftet at de har en klausul i kontrakten som gir dem mulighet til å trekke seg fra samarbeidet etter hendelsen.

Northug sendte ut en pressemelding søndag kveld der han beklaget det som hadde skjedd.

– Jeg er svært ulykkelig nå, og veldig skuffet over det jeg har gjort, sa han i pressemeldingen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag