*Nettavisen* Sport.

- Rangers gir slipp på Zucca

FORLATER RANGERS? Mats Zuccarello kan være på vei vekk fra New York Rangers etter sesongen. Foto: Maddie Meyer (Afp)

Journalist hevder at nordmannen kan forlate NHL-klubben.

28.02.15 21:07

Det er den amerikanske ESPN-journalisten Katie Strang som på Twitter skriver at New York Rangers skal ha bestemt seg for å trade bort Mats Zuccarello istedenfor å resignere ham.

- Slik det ser ut nå, er det mer sannsynlig at Mats Zuccarello blir tradet enn at han signerer en ny kontrakt. Andre lag har blitt informert om at han er tilgjengelig, skriver Strang på Twitter.

Vil ikke kommentere
New York Daily News-journalist Pat Leonard følger Rangers tett og er i Philadelphia hvor Zucca og co. i natt gjester Flyers. Han fikk følgende svar fra Zucca på spørsmål om framtiden hans.

- Jeg skal spille kamp i dag, dette er ikke opp til meg. Dette er utenfor min kontroll, sier Zuccarello.

Leonard legger til at nordmannen ønsker å fortsette i Manhattan-klubben.

Kan være taktikk
TV 2s hockeyekspert Bjørn Erevik spekulerer i om det hele er taktikk fra general manager Glen Sathers side for å legge press på Zuccarello og hans representanter, men legger likevel ikke skjul på at han frykter at Sather mener alvor.

- Sather viste i fjor at han ikke er redd for å ta store avgjørelser, da han tradet bort Ryan Callahan. Jeg håper i det lengste at Zucca blir i Rangers, men for øyeblikket er det ikke godt å si, forteller Erevik til Nettavisen.

Han mener at det hele står og faller på hvilke spillere Rangers eventuelt kan få inn.

- Rangers har mål om en ny Stanley Cup-finale, og jeg kan ikke tenke meg at de bytter bort en spiller av Zuccas kaliber mot for eksempel et førstevalg i sommerens draft. De vil nok eventuelt ha inn en ny topp-seks-spiller, så da er jo spørsmålet hvilke spillere som er tilgjengelig nå, forteller Erevik.

Mats Zuccarello selv har tidligere gjort det helt klart at han ønsker å bli. Trener Alain Vigneault har uttalt at han håper å beholde oslogutten.

Overgangsvinduet i NHL stenger førstkommende mandag klokken 21 norsk tid, og en eventuell overgang kan dermed materialisere seg i løpet av svært kort tid.

HTML EMBED
HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag