RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Skinstad blir ikke erstattet


INGEN ETTERFØLGER: Norges Skiforbund kommer ikke til å ansette en erstatter for Åge Skinstad.
INGEN ETTERFØLGER: Norges Skiforbund kommer ikke til å ansette en erstatter for Åge Skinstad. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Fant ingen god nok kandidat.

Norges Skiforbund ansetter ikke en ny person i stillingen som langrennssjef etter Åge Skinstad foreløpig. I stedet har de valgt en interimsløsning.

Forbundet har i lengre tid jobbet med en erstatter til Skinstad etter at han gikk av som langrennssjef. Torsdag ble det klart at forbundet skal se nærmere på organiseringen før de eventuelt ansetter en ny person i stillingen.

Stillingen som langrennssjef ble opprettet i 2011 og det er kun Skinstad som har hatt rollen. Odd-Bjørn Hjelmeset, Espen Bjervig, Knut Nystad og Kristin Vestgren Sæterøy skal ha vært de fire som kjempet om å overta.

Det var hodejegerfirmaet Adecco som ledet prosessen, og alle har vært til intervju. Tirsdag uttalte lederen i skiforbundets langrennskomité at en løsning vil være på plass tidligst torsdag.

TV 2 meldte imidlertid torsdag at det ikke vil bli noen ansettelse i stillingen som langrennssjef. Alternativet skal være å se på om langrenn klarer seg med en sportssjef, slik de andre grenene i forbundet gjør.

Inntil de har kommet fram til en løsning for organiseringen er Asgeir Moberg ansatt som konstituert administrativ leder. Det vil si at han overtar de administrative oppgavene Åge Skinstad hadde som langrennssjef.

– Vi skal nå ha en grundig gjennomgang av egen organisasjon og fremtidige behov. Samtidig vil vi diskutere hvordan lederstrukturen skal være i de neste årene, sier leder i langrennskomiteen, Torbjørn Skogstad. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere