RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Spør Shampo, det kan hende han er enig?

SCORET TO: Christian Dahl-Andersen og Stavanger Oilers storspilte mot Vålerenga. Her er Dahl-Andersen fra 2013.
SCORET TO: Christian Dahl-Andersen og Stavanger Oilers storspilte mot Vålerenga. Her er Dahl-Andersen fra 2013. Foto: Kent Skibstad (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
«Pissa» på Vålerenga, men ville ikke ydmyke dem ytterligere.

VÅLERENGA - STAVANGER 1-6:

Vålerengas iskrigere er populære om dagen og nylig var det premiere på TV-serien om gutta, «Iskrigerne», på TV 2. Serien har fått mye publisitet på forhånd og viser et unikt bilde av livet på innsiden i osloklubben.

I møtet med Stavanger Oilers i Jordal Amfi tirsdag kveld var det likevel lite som minnet om krigersk i det Vålerenga leverte. Espen Shampo Knutsens gutter ble ydmyket med 6-1-tap mot serielederen og følte seg «pissa på i egen hall».

- Spør Shampo
Det kunne kanskje virke som VIF-gutta hadde vært litt for mye opptatt av å være stjerner og litt for lite opptatt av hockey den siste tiden.

Tomålsscorer for Oilers, Christian Dahl-Andersen, ønsket imidlertid ikke å spekulere i det da han tok en prat med Nettavisen etter kampslutt.

- Om du spør Shampo, så kan det hende han er enig i det, men det kan ikke jeg uttale meg om. Vålerenga får snakke for seg selv, sier han til Nettavisen.

Dahl-Andersen var imidlertid svært fornøyd med det Oilers leverte.

- Vi gjennomfører kampen akkurat slik vi hadde planlagt. Vi løser ting bra under press, gjorde få feil og var utrolig effektive, sier tomålsscoreren.

Tre av Forsberg
Gjestene fra oljebyen tok ledelsen 1-0 ved Dahl-Andersen i første periode, før matchen på det nærmeste ble avgjort i løpet av midtperioden.

- Det første målet kom etter godt forarbeid av Jean-Michel Daoust. Jeg kommer nesten alene med keeper og setter den i luka mellom beina, sier Dahl-Andersen om scoringen.

I midtperioden nettet Stavanger fire ganger.

Kristian Forsberg (tre mål) og Josh Soares sto for nettkjenningene og sørget for at det sto hele 5-0 til bortelaget med én periode igjen å spille.

Dahl-Andersen la på til 6-0 tidlig i sluttperioden, mens Filip Gunnarsson satte inn et sent trøstemål for vertene, uten at det fikk noen stor betydning.

- Det andre målet mitt kommer etter en flott pasning av Josh Soares. Igjen er jeg ganske alene med keeper og kan sette den, sier Dahl-Andersen.

Drar fra i toppen
Seieren mot osloklubben befester Stavangers posisjon som serieleder i Norge. Etter 17 kamper står laget med 44 poeng i Getligaen og er med det ti poeng foran Sparta Sarpsborg på andreplass. Lørenskog har også 34 poeng.

Dahl-Andersen er likevel klar på at Oilers ikke tar noe for gitt.

- Vi er selvsagt fornøyd med det vi har prestert så langt, men har fokus på fortsettelsen. Vi tar ingenting for gitt, sier han til Nettavisen.

- Det skal ikke så mange dårlige kamper til, før lagene bak får kontakt. Vi må bare jobbe på videre og ikke bli overmodige, sier tomålsscoreren.

Andre kamper tirsdag:
Lørenskog - Stjernen 5-3
Frisk Asker - Lillehammer 3-0
Storhamar - Kongsvinger 14-2
Sparta Sarpsborg - Manglerud 7-0
Vålerenga - Stavanger 1-6


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere