*Nettavisen* Sport.

- Trist å se en kompis dra

Mats Zuccarello har fått en ny lagkamerat i New York Rangers; Fjorsesongens poengkonge i NHL - Martin St. Louis. Foto: Maddie Meyer (Afp / NTB scanpix)

New York Rangers byttet bort sin kaptein mot fjorårets poengkonge i NHL.

Den siste dagen hvor spillerbytter er tillatt i inneværende sesong i National Hockey League (NHL) byr som regel på mye action.

Onsdag 5. mars 2014 blir nok intet unntak. Nettavisen følger overgangsvinduet i NHL direkte her.

New York Rangers gjorde i alle fall sitt for å sysselsette journalistene da laget byttet bort sin kaptein Ryan Callahan til Tampa Bay Lightning sammen med to draftvalg.

I retur kommer Martin St. Louis, som var den beste poengplukkeren i hele NHL forrige sesong. St. Louis var kaptein i Tampa Bay, men ønsket seg bort da manager Steve Yzerman ikke tok ham ut i den kanadiske OL-troppen før et skadeforfall ga ham en plass til slutt.

Mats Zuccarello kommer til å savne Callahan.

- Ryan Callahan har vært her siden dag én så lenge jeg har vært her, så det er ganske trist å se ham gå. Men sånn er businessen, sier Zuccarello til Nettavisen.

Han er selvfølgelig glad for å få en merittert lagkamerat som St. Louis, en spiller Rangers-senteren Brad Richards tidligere har sammenlignet nettopp Mats Zuccarello med.

- Tilbake får vi jo en av toppspillerne i ligaen, så sånn sett er det jo bra. Men samtidig er det trist å se en kompis dra, sier Zuccarello.

Nettavisen følger overgangsvinduet i NHL direkte her.

Tampa Bay får i tillegg til Ryan Callahan også et andrerundevalg i 2014 og et førsterundevalg i 2015 i bytte for Martin St. Louis. Andrerundevalget blir et førsterundevalg dersom Rangers kommer til avdelingsfinalen.

- Vi vil gjerne takke Marty for alt han har gjort på og utenfor isen under hans 13 fremragende år i Tampa Bay. Han har vært en av de beste spillerne i klubbens historie, men i dag hedret vi hans ønske om et klubbskifte. Vi ønsker ham og hans familie lykke til i New York, sier Tampa Bays manager Steve Yzerman i en pressemelding.

Hvis Callahan skriver ny kontrakt med Tampa Bay, bytter lagene draftvalg i 2015, slik at Rangers får Lightnings andrerundevalg, mens Tampa Bay får Rangers' sjuenrundevalg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.