RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TRENINGSLEIR: Aksel Lund Svindal og den andre norske alpinistene har vært uheldige med forholdene under treningsleieren i Argentina.
TRENINGSLEIR: Aksel Lund Svindal og den andre norske alpinistene har vært uheldige med forholdene under treningsleieren i Argentina. Foto: Imago/eibner Europa (All Over Press)

- Verste treningsleiren noensinne

Aksel Lund Svindal frustrert over dårlige treningsleir.

Aksel Lund Svindal og de norske alpinistene har vært snart en måned på snøtrening i Argentina. Det har vært langt fra optimale forhold.

- Den verste treningsleiren noen gang, slår stjernealpinsten fast på sin blogg.

- Jeg har kjørt ski hele livet mitt. Ski er en utendørsidrett som påvirkes av været. I fjellet kan du komme ut for alt slags vær. For å være på den sikre siden valgte vi å dra til Argentina for trening på snø i en hel måned. Dette ble gjort for at vi kanskje skulle få noen bra dager på snø.

- Nå har vi vært på samme plassen i en hel måned med elendige forhold nærmest hver eneste dag. Det er første gang i karrieren at jeg har vært så uheldig med treningsforholdene. Denne treningsleiren i Ushuaia er den verste jeg har vært med på. Vi for håpe at vi får bedre treningsforhold i oktober og november slik at vi kan få det moro også denne vinteren, skriver Svindal blant annet. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere