RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
NY SPONSOR: Alexander Stöckl og hopplandslaget har fått ny hovedsponsor - OMV fra Østerrike. Nå gjelder det å levere i hoppbakkene.
NY SPONSOR: Alexander Stöckl og hopplandslaget har fått ny hovedsponsor - OMV fra Østerrike. Nå gjelder det å levere i hoppbakkene. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)

- Vi er bedre forberedt i år

Nå starter årets Sommer Grand Prix.

Landslagstrener Alexander Stöckl vender tirsdag nesen mot Wisla i Polen, hvor han og hoppgutta skal i gang med årets Sommer Grand Prix.

Allerede fredag starter sommerens konkurranserekke med lagkonkurranse i den polske bakken. Landslagstrener Stöckl har på forhånd vanskeligheter med å spå hvordan det vil gå med de norske i Wisla, men er trygg på forberedelsene som er blitt gjort.

- Det er alltid vanskelig å si når man ikke har sett på andre nasjoners hoppere. Vi er bedre forberedt i år, enn vi var i fjor. Vi har rettet tankene mer mot konkurransen og har balansert treningen bedre mellom fysikk og teknikk, forteller østerrikeren til NTB.

Fjorårets Sommer Grand Prix endte med en tredjeplass sammenlagt for Anders Bardal. Rune Velta fulgte på 21.-plass, mens Phillip Sjøen ble nummer 26 og Anders Fannemel nummer 29.

De tre sistnevnte stiller i Polen i helgen, i tillegg til Tom Hilde, Andreas Stjernen og Ole Marius Ingvaldsen.

- Det er vanskelig å si hvem som kommer til å gjøre det best, men Velta har hoppet godt i det siste og virker veldig bra. Samtidig virker også Stjernen veldig godt i rute, sier Stöckl. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere