RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi har blitt et topplag

TOPPLAG: Storhamar har blitt et topplag.
TOPPLAG: Storhamar har blitt et topplag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Søndag tok Storhamar tre viktige poeng mot Manglerud Star.

MANGLERUD STAR - STORHAMAR 0-5:

Etter Stavanger Oilers' overtidsseier mot Lørenskog, lørdag, kunne Storhamar knappe innpå serielederen med ett poeng i kampen mot Manglerud Star.

Det gjorde de. Laget fra Hamar vant enkelt 5-0, og er nå bare fem poeng bak serielederen.

- Pleier ikke score
En av målscorerne søndag var Lars Erik Hesbråten. Hesbråten mener laget hadde full kontroll søndag. Det han var mest overrasket over var at han selv klarte å få pucken i mål.

- Vi spiller en bra match, og etter at vi får 2-0 i første periode, så har vi full kontroll. På målet mitt vinner jeg ballen i midtsona, og kommer alene med keeper. Jeg pleier ikke sette de alene med keeper, så det var gøy, sier Hesbråten til Nettavisen.

- Neste kamp
Med fem poeng opp til serieleder Stavanger Oilers, skulle man tro det var fort for å ta av som Storhamar-spiller. Det virker ikke som om er noe problem. På Hamar er nemlig neste kamp hovefokus.

- Det er fullt mulig å ta Oilers, men det er ikke fokuset vårt. Vi har fokus på neste kamp, forteller Hesbråten.

Også en annen målscorer søndag, Adrian Saxerud Danielsen, mener neste kamp må være fokuset for hamarguttene.

- Det er klart vi har sjans på gullet, og jeg håper vi tar det, men vi må ha fokus på neste kamp hele tiden, sier han til Nettavisen.

- Har dere virkelig fokus på neste kamp, eller er det noe treneren har sagt at dere må si til media?, lurer Nettavisens journalist.

- Hehe. Nei, vi har virkelig fokus på neste kamp. Vi har blitt et topplag nå, og da nytter det ikke å tenke på noe seriemesterskap. Her tar vi en kamp av gangen, forsikrer Danielsen.

Tok kommandoen fra start
Gjestene fra Hamar tok kommandoen fra start. Lars Erik Hesbråten og Luke Moffatt satt pucken i mål hver sin gang i den første perioden.

Over i periode nummer to, kom mål nummer tre og fire. Mål tre var signert Adrian Saxrud Danielsen, mens lagets suverene poengplukker, Christian Larrivee, satt inn mål nummer fire.

I tredje periode økte Jacob Berglund til 5-0 for gjestene, som også ble sluttresultatet.

Dermed er Storhamar fremdeles på andreplass i GET-ligaen. Hamar-laget knappet ett poeng innpå Oilers denne runden, og har nå 77 poeng. Oilers leder ligaen med 82 poeng.

Øvrige resultater i GET-ligaen søndag:

Kongsvinger - Vålerenga 3-9
Lillehammer - Sparta Sarpsborg 2-1
Frisk Asker - Stjernen 8-2

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere