RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vil gi en halv milliard til nytt Jordal


NYTT: Jordal Amfi skal ikke se slik ut i framtiden.
NYTT: Jordal Amfi skal ikke se slik ut i framtiden. Foto: Stian Lysberg Solum (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Høyre lover full finansiering av nye Jordal Amfi.

En uke før kommunevalget skal avgjøres i hovedstaden lover det sittende byrådet en halv milliard kroner til å bygge et nytt Jordal Amfi.

Vålerenga ishockey fikk den gode nyheten søndag, melder TV 2. De har i mange år bedt om midler for å erstatte OL-anlegget fra 1952.

- Når byrådet legger fram budsjettforslaget i midten av september, kommer vi til å be bystyret om fullfinansiering av nytt Jordal Amfi slik at vi får et nytt, moderne anlegg for ishockey her i Oslo, sier byrådsleder Stian Berger Røsland (H).

Han sier alle planene for et nytt anlegg er klart og at det eneste som mangler er å bevilge pengene. Han sier pengene allerede er avsatt i budsjettforslaget til det sittende byrådet.

- Dette er en sinnssykt deilig nyhet for oss. Det er noe vi absolutt må ha for å klare oss videre og for å utvikle oss. Det er ikke bare viktig for Vålerenga, men også for Oslo og hele Norge at vi kan ha en storstue her i Oslo, sier avtroppende trener Espen «Shampo» Knutsen.

Et nytt anlegg kan stå klart i 2018. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere