RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Astrid snakker ut om sorgen

Astrid Uhrenholdt Jacobsen gikk tre løp i Sotsji. Hun var med på stafettlaget, og ble nummer fire i den individuelle sprinten og nummer 19 på 10-kilometeren.
Astrid Uhrenholdt Jacobsen gikk tre løp i Sotsji. Hun var med på stafettlaget, og ble nummer fire i den individuelle sprinten og nummer 19 på 10-kilometeren. Foto: Maja Suslin (NTB Scanpix)
- Jeg skjønte fort at det ikke nytter å skulle være helt.

Rett før de olympiske lekene startet i Sotsji, i det som skulle være sesongens store høydepunkt for Astrid Uhrenholdt Jacobsen, gikk hennes bror brått og uventet bort.

Sorgen var selvfølgelig bunnløs.

Tirsdag publiserte Astrid Uhrenholdt et blogginnlegg om hvordan hun har hatt det den siste måneden. Hun er svært åpenhjertig - og forteller at nettopp åpenheten har hjulpet henne i prosessen.

- Når sorg og motgang blir altoppslukende er det vanskelig å se at livet skal bli så mye bedre, selv om jeg nok besitter en iboende positivitet med troen på at det alltid vil gå litt bedre om jeg holder ut. Den livskraften har jeg arvet fra mamma og pappa, skriver hun.

Astrid Uhrenholdt Jacobsen forteller også at hun ble overtalt av foreldrene til å ta imot hjelp. Hun følte seg grådig og nølte i starten med å gjøre det.

- Men jeg skjønte fort at det ikke nytter å skulle være helt. Å velge å være åpen og vise sårbarheten min (slik mamma og pappa gjorde) var den viktigste grunnen til at jeg klarte å hente så mye styrke fra alle menneskene rundt meg.

Hun benytter også anledningen til å takke alle som har hjulpet henne, og alle som har sendt hilsener.

- Jeg er bare så takknemlig og ydmyk for alle som har hatt mot til å strekke ut en hjelpende hånd. Og at jeg har hatt mot til å ta imot all varmen. Det har styrket min tro på det gode mennesket.

Les hele blogginnlegget her.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere