RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avklaring med Stöckl før sesongstart

BLIR HAN? Det jobbes med å beholde Alexander Stöckl som landslagstrener i hopp.
BLIR HAN? Det jobbes med å beholde Alexander Stöckl som landslagstrener i hopp. Foto: Simen Lønning / Mediehuset Nettavisen
- Vi er i dialog, sier hoppsjefen.

Hoppledelsen i Norges Skiforbund håper å ha en ny avtale med landslagstrener Alexander Stöckl på plass i god tid før vintersesongen starter i november.

Østerrikeren har hatt ansvaret for de norske hopperne de tre siste sesongene. Han har en avtale som løper ut etter kommende sesong.

- Vi er i dialog og vil ha en avgjørelse klar i god tid før sesongstarten. Vi har startet prosessen, sier hoppsjef Clas Brede Bråthen til NTB.

Bråthen og co. holder i disse dager på med å avslutte evalueringen av sist sesong. Anders Bardal tok OL-bronse og sølv i skiflygings-VM, men lagmessig var ikke de norske hopperne helt på høyde.

- Vi er i siste av fase av evalueringen og håper at vi kan presentere landslaget rett over helgen, sier Bråthen.

Alexander Stöckl har allerede tatt grep etter den noe blandede OL-sesongen, og i juni tar han med seg hopperne til en treningsturné i Mellom-Europa.

- Vi skal trene i de samme bakkene som brukes i verdenscupen. Med unntak av noen få steder så har de fleste bakkene plast. Da blir det trening under samme forhold med få hopp på hver plass, sier hoppsjefen.

I juli starter sommer Grand Prix-rennene opp i Wisla i Polen. Vintersesongen starter i tyske Klingenthal i slutten av november. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere