RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avslutter sesongen med Tour du Canada

KANADISK AVSLUTNING: Petter Northug og de andre langrennsløperne avslutter kommende sesong i Canada.
KANADISK AVSLUTNING: Petter Northug og de andre langrennsløperne avslutter kommende sesong i Canada. Foto: Kristoffer Øverli Andersen (NTB scanpix)
Langrennsløperne får ny tour på programmet.

Verdenscupsesongen i langrenn vil i 2016 bli avsluttet med Tour du Canada over åtte etapper på fem canadiske skisteder.

Det ble bestemt under FIS-kongressen i Barcelona. Gatineau, Montreal, Quebec by, Canmore, Lake Louise og Canmore blir steder for touren i tiden 1. til 12. mars.

Første uke avvikles fire etapper i Gatineau, Montreal og Quebec by, mens løperne uken etter flytter seg til Alberta for de fire siste etappene i Canmore og Lake Louise.

Siden det ikke er noen store mesterskap i 2016, vil den avsluttende Canada-touren bli et av sesongens absolutte høydepunkt. For å sikre best mulig deltakelse ble den lagt til siste verdenscupperiode, som ellers har vært lagt til Skandinavia.

Detaljert opplegg med konkurranseprogram og format for rennene vil bli bestemt under FIS' høstmøte i Zürich i oktober. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere