RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avsluttet sesongen med seier

AVSLUTTET MED SEIER: Dominic Moore og Martin St. Louis jubler over førstnevntes scoring for New York Rangers mot Washington Capitals på lørdag.
AVSLUTTET MED SEIER: Dominic Moore og Martin St. Louis jubler over førstnevntes scoring for New York Rangers mot Washington Capitals på lørdag. Foto: Geoff Burke (Reuters)
Sist oppdatert:
Rangers og Zuccarello viste at de er mer enn klare for play off-runden.

CAPITALS - RANGERS 2-4:

New York Rangers sikret seg President's Trophy tidligere denne uka, som beste lag i hele grunnserien i NHL, og har spart flere av sine beste spillere - blant andre Mats Zuccarello - i de siste kampene før play off-runden.

Søndag var nordmannen tilbake på isen da laget avsluttet den 82 kamper lange grunnserien med bortekampen mot Washington Capitals i Verizon Center, og Rangers viste igjen at de blir å regne med når sluttspillet starter allerede neste uke.

Rekordsesong

Rangers vant kampen 4-1, etter scoringer av Kevin Hayes og Derick Brassard i første periode og Dominic Moore i andre. Aleksandr Ovetsjkin reduserte for Capitals senere i midtperioden, mens Jesper Fast ordnet 4-1 i tomt nett i slutten av tredje periode.

Stanislav Galiev reduserte på nytt halvminuttet før full tid.

Mats Zuccarello tegnet seg ikke på poenglista for Rangers.

I likhet med Rangers var Capitals klare for sluttspillet før matchen, men tapet betyr at laget kan falle ned til tredjeplass i Metropolitan Division, og risikerer dermed å miste hjemmebanefordelen i første match mot New York Islanders i play off.

Rangers' seier var den 53. for sesongen. Det er rekord i klubbens historie. Det er også poengsummen laget havnet på i Eastern Conference - 113 poeng.

Rangers mot Penguins

Natt til søndag ble det klart at Pittsburgh Penguins blir New York Rangers' motstander i første sluttspillrunde.

Stjernegalleriet, anført av Sidney Crosby og Jevgenij Malkin har slitt denne sesongen, men slo Buffalo Sabres 2-0 og sikret dermed den siste sluttspillplassen.

Brandon Sutter scoret begge pingvinenes mål, mens Marc-Andre Fleury i buret noterte seg for 28 rednigner.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Dramatisk toppscorerjakt
I den siste runden av grunnserien ble det også klart at Dallas Stars' Jamie Benn mottar den prestisjetunge utmerkelsen "The Art Ross Trophy".

Trofeet går til spilleren med flest målpoeng i grunnserien.

25-åringen hadde allerede scoret tre mål da bare sekunder gjensto av kampen. Han trengte enda et poeng for å snike seg foran John Tavares. 

8,4 sekunder før full tid noterte Benn seg for den viktige assisten da han var tredje sist på pucken for Stars, som vant 4-1 mot Nashville Predators.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere