RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bekrefter ny, norsk smørebom

VILLE IKKE KLAGE PÅ SKIENE: Men skiskytternes idrettssjef kunne bekrefte at Tora Berger og de andre norske jentene hadde for dårlige ski på 15-kilometeren.
VILLE IKKE KLAGE PÅ SKIENE: Men skiskytternes idrettssjef kunne bekrefte at Tora Berger og de andre norske jentene hadde for dårlige ski på 15-kilometeren. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
- I dag var vi ikke gode nok med skiene. Det har også smøresjefen innrømmet, sier skiskytternes idrettssjef, Per Arne Botnan.

Tora Berger selv ville ikke uttale seg som skiene etter løpet og henviste til smørerne.

- Løperne er lojale, og smørerne gjør sitt beste hver eneste dag, men i dag kan vi ikke stikke under en stol at skiene ikke var bra nok, sa Botnan.

Kvinnetrener Egil Gjelland var ikke nådig da han snakket med pressen etter løpet. Han poengterte at Berger ikke ville ha vunnet selv med feilfri skyting.

Gjelland sa at man ikke alltid kan skylde bare på løperne. Han sa at også smørerne og han selv hadde et ansvar.

- Det er ikke bare Egil som har reagert i dag. Dette er vi alle enig om. Tora gjorde ikke noe toppløp, og det ville ha blitt sølv med null bom. Det sier sitt at hun hadde to minutter dårligere langrennstid enn vinneren Darja Domratsjeva, sa Botnan. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere