RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Håvard Bøkko er kvitt plagene etter kneskaden og melder seg klar til løpene i Heerenveen i midten av desember.
Håvard Bøkko er kvitt plagene etter kneskaden og melder seg klar til løpene i Heerenveen i midten av desember. Foto: Jon Eeg (NTB scanpix)

Bøkko sesongåpner i Heerenveen

Håvard Bøkko er kvitt plagene etter kneskaden og melder seg klar til løpene i Heerenveen i midten av desember.

Bøkko har vært smertefri i kneet siden september, men har foreløpig prioritert trening framfor konkurranse i sesonginnledningen. Det har vært usikkert om han i det hel tatt skulle gå verdenscup før jul, men nå sier skøyteløperen at han er klar for å teste seg i konkurranse igjen.

– Jeg går ikke i Berlin neste helg, men i Heerenveen i midten av desember. Jeg forventer ikke å komme på pallen, men må gå for å kvalifisere meg til VM i enkeltdistanser, sier Bøkko til NTB.

VM i enkeltdistanser arrangeres i midten av februar, også det i Heerenveen. Der har Bøkko mål om medalje.

– Jeg har hatt nok tid til å komme i form. Jeg skal trene godt ved siden av å konkurrere i desember og januar, og jeg kommer til å være i god form i februar og mars, lover Hol-løperen.

Bøkko kom hjem fra et to uker langt treningsopphold i Calgary tirsdag. Det blir kun en snarvisitt hjemme i Norge, før han reiser til Italia på et nytt treningsopphold inn mot verdenscupløpene i Heerenveen. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere