*Nettavisen* Sport.

Bø: - Vi er enige om at hun ser bra ut

IMPONERT: Johannes Thingnes Bø (t.v.) sier de norske skiskyttergutta har latt seg imponere over bildene av Playboy-bildene av Miriam Gössner. Foto: NTB Scanpix / Twitter

Miriam Gössner-bildene er blitt en «snakkis» blant skiskyttergutta.

14.02.14 10:55

Klikk på bildet for å forstørre.

SOTSJI (Nettavisen): Denne uken ble det kjent at Miriam Gössner har stilt opp lettkledd i den tyske utgaven av herremagasinet Playboy.

Gössner, som har norsk mor, er i utgangspunktet selvskreven på det tyske OL-laget, men rakk ikke lekene på grunn av skade. I stedet ser hun ut til å ha funnet andre ting å fylle tiden sin med.

Skal vi tro 20 år gamle Johannes Thingnes Bø har også de norske skiskyttergutta fått med seg bildene.

«Snakkis»
20-åringen sier han er imponert over sin kvinnelige kollega.

- Det var bra. Kanskje hun bør bytte karriere, for det der fikk hun til, sier Thingnes Bø til Nettavisen.

Han forteller at også de andre lagkameratene har latt seg imponere.

- Det er en «snakkis» det nå. Vi er enige om at hun ser bra ut. Det var fine bilder. All honnør til henne, sier 20-åringen, før han legger til at han tviler på at noen av de norske jentene ville ha stilt opp på noe lignende:

- Det er vel ingen norsk tradisjon, men vi får se.

- Jeg skal angripe
Thingnes Bø var fornøyd med 11. plass på torsdagens normaldistanse i Sotsji, og ser nå framover til fellesstarten søndag.

- Jeg synes løpet mitt er bra. Jeg skyter 19 treff og går bra på ski. Å bli nummer 11 i et olympisk mesterskap som 20-åring er bra. Nå er det fellesstart i neste løp. Selv om jeg har gått 20 kilometer nå, føler jeg at kroppen ikke har forfalt helt. Jeg tror formen og kroppen har begynte å komme der den skal være, og da har jeg alle muligheter på fellesstarten, sier 20-åringen til Nettavisen.

- Nå får vi to hviledager til før neste løp og da skal jeg bare angripe. Jeg skal tørre å angripe og jeg skal ikke være redd for å feile, da kan det bli bra, sier Bø.

Torsdagens normaldistanse ble vunnet av franske Martin Fourcade.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.