RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Minnesota Wilds Nino Niederreiter kunne juble med lagkameratene for både mål og videre avansement i NHL-sluttspillet.
Minnesota Wilds Nino Niederreiter kunne juble med lagkameratene for både mål og videre avansement i NHL-sluttspillet. Foto: Ann Heisenfelt (Ap)

Canadiens og Wild klare for NHL-kvartfinalene

Både Minnesota Wild og Montreal Canadiens sikret seg søndag avansement til kvartfinalene i NHL-sluttspillet.

Både St. Louis Blues og Ottawa Senators hadde kniven på strupen, men maktet ikke å tvinge fram en sjuende og siste kamp i den første sluttspillsrunden mot Wild og Canadiens.

I Scotiabank Place i Ottawa tok Montreal Canadiens en sterk 2-0-seier, til tross for at hjemmelaget vant skuddstatistikken hele 43-20. Dermed vant de sammenlagt med 4-2 i kamper. I kvartfinalen møter Canadiens vinneren av Tampa Bay Lightning og Detroit Red Wings som Red Wings leder 3-2

På hjemmeis i Xcel Energy Center i Saint Paul slo til slutt Minnesota gjestene fra St. Louis 4-1. Laget skal nå ut mot Chicago Blackhawks i kvartfinalen – et lag de møter i sluttspillet for tredje år på rad. Hjemmelagets helter var tomålsscorer Zach Parise og sisteskansen devan Dubnyk som gjorde 30 redninger.

Fra før er Mats Zuccarello og New York Rangers for lengst klare for kvartfinalen etter 4-1 k amper mot Pittsburgh Penguins. I kvartfinalen venter enten Washington Capitals eller New York Islanders. Lagene har vunnet tre kamper hver og møtes i en siste og avgjørende kamp på mandag.

I vestdivisjonen er Anaheim Ducks, Calgary Flames og Chicago Blackhawks allerede klare for kvartfinale. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere