*Nettavisen* Sport.

Dårlig nytt for New York Rangers

BRUDD I HÅNDEN: Dan Boyle må vente i mellom fire og seks uker før han får spille for New York Rangers igjen.

BRUDD I HÅNDEN: Dan Boyle må vente i mellom fire og seks uker før han får spille for New York Rangers igjen. Foto: Jasen Vinlove (Reuters / NTB scanpix)

Den nye stjernebacken er ute i lang tid.

New York Rangers hentet i sommer inn den anerkjente backen Dan Boyle til en toårskontrakt verdt 4,5 millioner dollar per sesong.

38-åringen har i en årrekke vært en av NHLs mest produktive backer, og er hentet inn for å forsterke Rangers' overtallsspill.

Etter å ha gjort 561 poeng på 954 grunnseriekamper, måtte Boyle forlate sin første i den berømte drakta til New York Rangers etter bare 14,01 minutter på isen.

Han blokkerte et slagskudd fra Jori Lehtera i starten av tredje periode, og pådro seg da et brudd i hånden, rapporterer Yahoo.

Rangers har hentet opp Michael Kostka fra farmerlaget, men han vil mest sannsynlig overta reserveplassen til Matt Hunwick, som er ventet å få spille når Rangers møter Columbus Blue Jackets natt til søndag, norsk tid.

New York Rangers vant 3-2 mot St. Louis Blues i sesongens første grunnseriekamp.

Mats Zuccarello spilte 14,22 minutter og fikk med seg 33 prosent av det som kalles et «Gordie Howe-hat trick». Uvanlig nok var det slåsskampen han noterte seg for, ikke målet eller den målgivende pasningen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.